- 18 Temmuz 2009
- 82.181
- 240.251
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muridleri hala inanmayan devam.ediyoradam belanda gitti ivanov geldi diyor belanda bizim Ivanov kendi taımının antrenmanında köpek gibi kastırıyorİroninin enteresan kısmı gitti denilen adam denildiğinden sonra 2 maça çıkacak geldi denilen adam da 2. maçını kaçırmış olacak.
Yalanı bırakın lan.
Bu araplar takimi her mac satiyoHakikatten neden pas vermiyorlar Falcao ya, adam gösteriyor kendini o pozisyonda hemde 2 sefer, ben bunda art niyet ararım.
Videossunu falan izlemedim ama biraz hizliysa bile is yapar
Takip etmeyin, üçkağıtçı olduğu belli olan birinin söylediklerine neden takıyosunuzBu yaşlı bunağa çok ayar oldum yalnız. Aklı sıra taraftarla dalga geçiyor twitter’da. Transfer yapılacak deyip duruyordu şimdi de Etebo geldi ya diyor herkese. Millete hakaret ediyor.
Yaşlı olduğu için dövemiyoruz uygun olmaz. Yaşı büyük abilerimiz yok mu şunu bir güzel benzetse. G.t yalamacı bunak
Ekli dosyayı görüntüle 97297
Baslangicta buydu. Suc Bende arkadaslar özgürü Rahat birakin.
normal sorulara Cevap vermiyordu Bende Böyle sansimi deneyim dedim.
Benimde dikkatimi çekmişti o maçta, yahu kaç tane pozisyonu öyle harcadılar, daha öncede yazmıştım bu takıma 2 tane beyin lazım, bi tanesi saha içine bi de yönetimeBu araplar takimi her mac satiyo
Birader küfür yemek hoşuna gidiyor herhalde.Ekli dosyayı görüntüle 97297
Ayni feghouli baskasehir macinda taylanin iki nefis uzun topuna sicti abi,adam satiyo her maç takim arkadaslariniBenimde dikkatimi çekmişti o maçta, yahu kaç tane pozisyonu öyle harcadılar, daha öncede yazmıştım bu takıma 2 tane beyin lazım, bi tanesi saha içine bi de yönetime
Takip etmeyin, üçkağıtçı olduğu belli olan birinin söylediklerine neden takıyosunuz