Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam belanda gitti ivanov geldi diyor belanda bizim Ivanov kendi taımının antrenmanında köpek gibi kastırıyor :D İroninin enteresan kısmı gitti denilen adam denildiğinden sonra 2 maça çıkacak geldi denilen adam da 2. maçını kaçırmış olacak.

Yalanı bırakın lan.
Muridleri hala inanmayan devam.ediyor

3B0240CD-85D5-4B4C-AA14-6784BD0E9FB0.webp

Baslangicta buydu. Suc Bende arkadaslar özgürü Rahat birakin.
normal sorulara Cevap vermiyordu Bende Böyle sansimi deneyim dedim.

Bu yaşlı bunağa çok ayar oldum yalnız. Aklı sıra taraftarla dalga geçiyor twitter’da. Transfer yapılacak deyip duruyordu şimdi de Etebo geldi ya diyor herkese. Millete hakaret ediyor.

Yaşlı olduğu için dövemiyoruz uygun olmaz. Yaşı büyük abilerimiz yok mu şunu bir güzel benzetse. G.t yalamacı bunak
Takip etmeyin, üçkağıtçı olduğu belli olan birinin söylediklerine neden takıyosunuz

Benimde dikkatimi çekmişti o maçta, yahu kaç tane pozisyonu öyle harcadılar, daha öncede yazmıştım bu takıma 2 tane beyin lazım, bi tanesi saha içine bi de yönetime
Ayni feghouli baskasehir macinda taylanin iki nefis uzun topuna sicti abi,adam satiyo her maç takim arkadaslarini

Takip etmeyin, üçkağıtçı olduğu belli olan birinin söylediklerine neden takıyosunuz

Etmiyorum zaten eder miyim ne mal olduğu ortada. Burada zübük dediği twit’i görünce bir bakayım dedim. Taraftarla dalga geçiyor resmen. Sen kimsin de milletle dalga geçme, hakaret etme hakkına sahip oluyorsun? İnsanları kandırırsan küfür yer oturursun bir de zoruna gidiyor.

Feghouliye mobing uygulasin hoca 2019daki gibi.2 ay kaybolsun ortadan,belki adam olur dondugunde

Feghouliye mobing uygulasin hoca 2019daki gibi.2 ay kaybolsun ortadan,belki adam olur dondugunde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt