Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
porto bize para yerine ze luisi versin kiralık olarak en azından falcaoyla diagneden daha cok is yapar duvar olur top tutar

transfer dönemlerinde kanser ettiler bizi gerçekten
aysal dönemi transfer dönemlerini arıyoruz
tabi o mancini dönemindekiler hariç

Yarın es kaza 2 transfer yapsınlar sen o zaman gör showlarını.Emojiler, 5 kişi yanyana gelip imza attırmalar.

Bu kafayla kimi alırsak alalım bir bok olmaz.. fb ve rangers maçında yoklari oynayan belhanda fegh arda ( rangersta yoktu) yine 11 başladı .. ben bu akşam umudu kestim hocadan.. kerem oğulcan ali yavuz falan amatör topçu mu öyleyse bu adamları neden takıma kattın ? .. şu feghouliden sekidika bile ne kadar kötü oynayabilir ?
Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler.. ben arda geldiği gün tüm olacakları söyledim tek tek ..kafasında futbolu bitirmiş adamı tutup 11 e koyduk.. üstelik fiziksel olarak da bitmiş haliyle.. arda diye can atanlar oldu ondan 2 yaş küçük- yıllardır faal oynayan -ortalarıyla ligin bugını bulmuş caneri çöp diye istemediler bu herif sol bek saracchi sakatlanirsa köy yerine.. sağlamsa koy önüne orta açsın başka bir halt bekleme.. zaten futbol namına hicbirsey yaptığımız yok en azından düzgün orta açan topcumuz olurdu karambole gol mol atardık.. bu kadar rezil bir planlama yapılamaz.. eldeki kadronun kalitesizliğinin bile farkında değil hoca bu adamlarla tiki taka oynayıp üstüne gegenpress yapacağını falan sanıyor.. hocalık illa transfer işi drgildir eldeki oyunculardan maximum verimi alacak bir sistem kurarsın en azından.. kadron yetersizse ekstra işler yapacak adamlara önem verirsin ne bileyim duran top çalıştırirsib devamlı gol yememek adına bir sistem kurarsın.... kötü erol'un bile iyi kötü bir sistemi var ya yılların terimi hala plansız programsız sahaya cikiyor..

Son olarak şunu yazayım. Milyonları kazanan futbolcuların, teknik heyetlerin, kendi reklamlarını yapan yönetimlerin bahane üretme hakları yoktur.

Kulüp başından köküne kadar hatalarla dolu. Kolay kolay da düzeleceğini sanmıyorum. Mevzu bugün değil, geçmişten bugüne sayısız hata var.

Aha çıkabilecek en iyi kadroyu buraya koyuyorum sistem 4-6-0

Fatih
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Taylan
Etebo Ömer
Belhanda
Babel Emre

Bu sistemden yürümeliyiz kanatlar rezil Babelin kanadı tutucak mecali kalmamış bu sistemde orta sahayı kalabalık tutup bulduğumuzu atmalıyız

Fatih Hocanın Basın Toplantısını Dinledim Transferi kapatmışık Ocak Ayı
Yarın es kaza 2 transfer yapsınlar sen o zaman gör showlarını.Emojiler, 5 kişi yanyana gelip imza attırmalar.
Halen Transfer bekliyenler bu aksam ki hocanin basin toplantisini izlesinler resmen ocak ayina kadar mevcut kadroyla devam edeceiz dedi

terim kötü gidişatın nedenini buldu ve ali yavuzu gönderdi..bundan sonra takım çoşacak

Fatih Hocanın Basın Toplantısını Dinledim Transferi kapatmışık Ocak Ayı
Halen Transfer bekliyenler bu aksam ki hocanin basin toplantisini izlesinler resmen ocak ayina kadar mevcut kadroyla devam edeceiz dedi

Yok yani olursa dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt