Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5668.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İkisini de çok istedim ya.Vedat mesela o dönem çok formda olan luyindamaya ustunluk sağlamıstı.Trezeguet zaten çok iyiydi.
İkinci yarının en iyi santraforuydu.

Ha biz maks 10a satabilirdik ama satılırdı yani. En kötü şu an takımda santrafor olurdu.

İşin kötüsü bu yönetim sene sonunda gitse bile enkaz bırakarak gidecek. Yerine kim cesaret edip gelebilecek merak ediyorum.

yok ben ona bir şey demedim o konuda ben de eleştiriyorum hocayı ivanov nasıl onu merak ediyorum sadece
Bana çok bi artısı yok gibi geldi gerçi video sonuçta. Lakin bir de şu var zaten işe yarar bi adam olsa hem son güne kalmaz hem de bu yönetim beceremezdi. Gerçi benim hala umudum yok bunu da alamaz bunlar

fb perotti ve ademiyi almis ve hala 1-2 transfer olabilir diyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokaktan gecen adami da alirlar.perotti cok saglikliymis.hic sakatlanmamis ve bedavaya oynayacakmış.ademi de sirf 1.98 oldugu icin muthis bi pivot santrformus,her topu isabetli indirirmis,ona yapilan butun ortalar da isabetli olacagindan mutevellit gol olurmus.rakipte hep karagumruk gibi bos bırakırmış.ve boylece fb şampiyon olacakmis.Gs cimbom forum duayenleri oyle söylüyor,iyi forumlar

Taraftar da biraz vasata alıstı artık.En son fener böyle bir döngunun içine girmiş ve 7 senedir çıkamamıstı.

Ne çabuk unuttuk!!! Geldiğinde devre arasında takımın en iyilerinden Ndiaye yi satan ve yerine kimseyi almayan FT mı? Yönetim mı? Donk ubadam edip şampiyon olan kim? Bununla kalmayıp peşinden Gomis i satıp 2 forvet alacaz diyen ve almayan kim? Evet FT de hata yapıyor ama adamı rahat rahat düşünüp karar verdirmiyorlar ki!!! Destek desen hiç yok... Kaç maçtır ortaya çıkıp konuşan yönetici gördünüz mü? Kazanınca hemen çıkarlar... Fatih Terim'in bize o kadar çok katkısı oldu ki bırakın da hata yapma hakkı da olsun...

Bana çok bi artısı yok gibi geldi gerçi video sonuçta. Lakin bir de şu var zaten işe yarar bi adam olsa hem son güne kalmaz hem de bu yönetim beceremezdi. Gerçi benim hala umudum yok bunu da alamaz bunlar
transfer dönemlerinde kanser ettiler bizi gerçekten
aysal dönemi transfer dönemlerini arıyoruz
tabi o mancini dönemindekiler hariç

Yarin herkesi soke edecek ve takimimiza katki saglayacak isimler gelebilir bu umitsizligi anlamak guc

Ne çabuk unuttuk!!! Geldiğinde devre arasında takımın en iyilerinden Ndiaye yi satan ve yerine kimseyi almayan FT mı? Yönetim mı? Donk ubadam edip şampiyon olan kim? Bununla kalmayıp peşinden Gomis i satıp 2 forvet alacaz diyen ve almayan kim? Evet FT de hata yapıyor ama adamı rahat rahat düşünüp karar verdirmiyorlar ki!!! Destek desen hiç yok... Kaç maçtır ortaya çıkıp konuşan yönetici gördünüz mü? Kazanınca hemen çıkarlar... Fatih Terim'in bize o kadar çok katkısı oldu ki bırakın da hata yapma hakkı da olsun...
Senin gibi Gsli forumda 2-3 tane abi,daha cok yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt