- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.056
- 4.338
yok ben ona bir şey demedim o konuda ben de eleştiriyorum hocayı ivanov nasıl onu merak ediyorum sadeceSeikidika'nın başka bi versiyonuna benziyor. Ama benim kastım burada hoca tercihi abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok ben ona bir şey demedim o konuda ben de eleştiriyorum hocayı ivanov nasıl onu merak ediyorum sadeceSeikidika'nın başka bi versiyonuna benziyor. Ama benim kastım burada hoca tercihi abi.
Baska sampiyon olacak takim mi var?
Basak kümeye
Bjk ve bizi mallikra foto finish ayirir
Ts vasat
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
taraftarın büyük bölümü hala yönetimin beceriksiz olduğu için transfer yapamadığını sanıyor.. yönetimin de isteği bu zaten..
İkinci yarının en iyi santraforuydu.İkisini de çok istedim ya.Vedat mesela o dönem çok formda olan luyindamaya ustunluk sağlamıstı.Trezeguet zaten çok iyiydi.
Alanya olur bunlar olamazbu yıl rakipleri yok gibi harbi çapsız yönetim sağolsun
Bana çok bi artısı yok gibi geldi gerçi video sonuçta. Lakin bir de şu var zaten işe yarar bi adam olsa hem son güne kalmaz hem de bu yönetim beceremezdi. Gerçi benim hala umudum yok bunu da alamaz bunlaryok ben ona bir şey demedim o konuda ben de eleştiriyorum hocayı ivanov nasıl onu merak ediyorum sadece
Sokaktan gecen adami da alirlar.perotti cok saglikliymis.hic sakatlanmamis ve bedavaya oynayacakmış.ademi de sirf 1.98 oldugu icin muthis bi pivot santrformus,her topu isabetli indirirmis,ona yapilan butun ortalar da isabetli olacagindan mutevellit gol olurmus.rakipte hep karagumruk gibi bos bırakırmış.ve boylece fb şampiyon olacakmis.Gs cimbom forum duayenleri oyle söylüyor,iyi forumlarfb perotti ve ademiyi almis ve hala 1-2 transfer olabilir diyorlar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasılsa fb şampiyon olacak boşa para harcamayalım diyemi düşünüyolar.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
transfer dönemlerinde kanser ettiler bizi gerçektenBana çok bi artısı yok gibi geldi gerçi video sonuçta. Lakin bir de şu var zaten işe yarar bi adam olsa hem son güne kalmaz hem de bu yönetim beceremezdi. Gerçi benim hala umudum yok bunu da alamaz bunlar
Senin gibi Gsli forumda 2-3 tane abi,daha cok yazNe çabuk unuttuk!!! Geldiğinde devre arasında takımın en iyilerinden Ndiaye yi satan ve yerine kimseyi almayan FT mı? Yönetim mı? Donk ubadam edip şampiyon olan kim? Bununla kalmayıp peşinden Gomis i satıp 2 forvet alacaz diyen ve almayan kim? Evet FT de hata yapıyor ama adamı rahat rahat düşünüp karar verdirmiyorlar ki!!! Destek desen hiç yok... Kaç maçtır ortaya çıkıp konuşan yönetici gördünüz mü? Kazanınca hemen çıkarlar... Fatih Terim'in bize o kadar çok katkısı oldu ki bırakın da hata yapma hakkı da olsun...