- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Seri,johansen ve ivanov sart.johansen hucumda fayda saglar en azindan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 10 transfer lazim diyince gülüyordunuz ama ilk 11 icin dedim hep,2016 ve 2017yi gorunce.simdi ise direkt ilk11 e 4 adam lazim
Bende kadrolarini genis ve fena bulmuyorum.ama sistemsiz ve plansiz şekilde transfer yaptilar,o acidan ciddi sampiyonluk adayi değiller.bunu dedim sadece ama millet yanlis anladiValenciaya thiama iyi diyen harbi futbol falan izlemesin.. fbnin tek artısı geniş rotasyon bir de yeni yapılanma olduğu için hevesliler .. bu yıl kim şampiyon olursa belki son 20 yılın en beleş şampiyonluğunu alacak.. 1 tane iyi futbol oynayan takım yok ligde.. geçen yılki fener çok daha iyiydi ligin ilk devresi
Ya biri çıkar performans gösterir falan risk almamak lazım. Ali yavuz falan yalandan iş açmasınlar herşey garanti olsun.Donk ve Fatih hariç yeri garanti olmayan oyuncu mu var takımda? Bırak kesecek yedeği, hiç yedekleri yok ki :falcao:
1 günde adam alamayız ki rtaşlar demi bide covit falan var.
Serdar Aziz, Beşiktaş ile görüşüyor.
(TVNET/Mehmet Ayan)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 günde adam alamayız ki rtaşlar demi bide covit falan var.
Baba ben bi altyapı listesi yapayım, is oraya gidiyo.bi de buyuk takimlarin tamaminin kadrosunu bi yazayim,konu acayim.degerlendirme yapalim iyi olmaz mı1 günde adam alamayız ki rtaşlar demi bide covit falan var.
Altyapiya sans verecek hoca,bekle ve görKaan'ı en başta alsaydık transfer sürecini çok farklı yönlendirebilirdik
Tam da bir joker olurdu
??????
?????????????
Anadoludan akar çok rahat istanbuldan mis gibi kasımpaşamız var.1 günde adam alamayız ki rtaşlar demi bide covit falan var.