Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 10 transfer lazim diyince gülüyordunuz ama ilk 11 icin dedim hep,2016 ve 2017yi gorunce.simdi ise direkt ilk11 e 4 adam lazim

Tamamda kim alacak o oyunculari? Bu yönetim nah alir. Ben bunlarin maaslari ödemesinde sorun olursa, Marcaou ocak ayinda +15 milyona satip, paranin yarisini harcayip diyerine dokunmadan takima verir diye beklentim var.

Valenciaya thiama iyi diyen harbi futbol falan izlemesin.. fbnin tek artısı geniş rotasyon bir de yeni yapılanma olduğu için hevesliler .. bu yıl kim şampiyon olursa belki son 20 yılın en beleş şampiyonluğunu alacak.. 1 tane iyi futbol oynayan takım yok ligde.. geçen yılki fener çok daha iyiydi ligin ilk devresi
Bende kadrolarini genis ve fena bulmuyorum.ama sistemsiz ve plansiz şekilde transfer yaptilar,o acidan ciddi sampiyonluk adayi değiller.bunu dedim sadece ama millet yanlis anladi

Donk ve Fatih hariç yeri garanti olmayan oyuncu mu var takımda? Bırak kesecek yedeği, hiç yedekleri yok ki :falcao:
Ya biri çıkar performans gösterir falan risk almamak lazım. Ali yavuz falan yalandan iş açmasınlar herşey garanti olsun.

Birde 3-4 ay sonra 16 kişilik kadro ile anca bu kadar kardeşim diye algı kasmak lazım

Transfer donemi bittigi an herkesin kadrosuna bi bakalim,ceri copu yazalim.sezon icinde katki verenleri goruruz

Pelkas mı ne onu almış fener.

Pelkası almışlar

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener yarrahimin bashini aldı mı?

cok-gulmustum-peki-siz-95258567795.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt