Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan ve etebo ileriye iyi pas atıyo ama sarachi yok be kardeşim :(

24 yasinda 31 kez nijerya milli takim formasi giymis bir oyuncunun kotu cikma ihtimali yok demistim. 2-3 ay mac oynamadigi halde adama 20 dk oynadigi basaksehir macindan sonra burada neler dendi neler. Konusuna girip yapilan “erken ve gereksiz” yorumlari burada paylasmak istemiyorum. Keske biraz daha sabirli olabilsek. 1 mac ile hemen goklere cikarmaya da gerek yok ama su ana kadar fena degil. Umarim digerlerine ayak uydurmaz ve ayni Luyindama ve Marcao gibi cizgisini bozmaz.

bu videoda bile feghouli çıkıyor, Allahım sabır ver

Diagne futbolcu değildir. Forvet hiç değildir. Şans eseri bir sezon 30 gol atmış bir kazmadır. Her sezon olduğu gibi transfer yapmayı beceremeyen yönetimin napcaz lan bu parayı deyip çöpe atmaya karar verdiği bir günahtır.
Bugün bu adamı bedava versen alan olmaz maaşından dolayı. Kim verecek bu 13 milyonun hesabını. Birinin bunun hesabını vermesi lazım yoksa bu kulüp böyle batar. Olacak iş değil bu ya.
Anadolu'dan yabancı oyuncu almıcaksın.

Diagne futbolcu değildir. Forvet hiç değildir. Şans eseri bir sezon 30 gol atmış bir kazmadır. Her sezon olduğu gibi transfer yapmayı beceremeyen yönetimin napcaz lan bu parayı deyip çöpe atmaya karar verdiği bir günahtır.
Bugün bu adamı bedava versen alan olmaz maaşından dolayı. Kim verecek bu 13 milyonun hesabını. Birinin bunun hesabını vermesi lazım yoksa bu kulüp böyle batar. Olacak iş değil bu ya.

bu kulübün muhakkak satılması lazım. alan kendi parasını harcayacak
diğer türlü aha böyle dolmuşçunun teki gelir 13 milyonu bağlar mayıs ayında da arkasına bakmadan kaçar gider

cok dogru yorum.taylan 2-3 tane nefis top attı defans arkasına.diagne yedi bi asistini.feghoulinin hiç ettikleri burdan akdıköye yol olur zaten o pasları saysak.etebom ve taylan tuttu abi

Üstad yemin ederim sana Falcao, Arda ve Feghouli bu üçü koşarken ben yoruluyorum. Nefes nefese kalıyorum. Adamlar koşmuyor sürünüyor sanki. Uzun top atıyorsun yetişemiyorlar, ara pası atıyorsun kaleci 15 metreden çıkıp geliyor bu 3 metre önündeki topa yetişemiyor. Sakatsaray mı burası biz bu adamları izlemek zorunda mıyız? Hocaya da çok kızıyorum bu yüzden.

Son düzenleme:
twiterda denk geldim de yazayım dedim.ozan tufan her mac etebo gibi herkesi calımlıyomuş arkadaşlar :D ama ayagı iyi degilmiş.etebo gibi de net gol olabilcek pozisyonları da engelliyo mu sevgili bozbaykusfenerli kardeşlerim,feghouli-belhanda gibi takımı satan,eksik oynatanların da acıklarını kapatıyo mu :D

Üstad yemin ederim sana Falcao, Arda ve Feghouli bu üçü koşarken ben yoruluyorum. Nefes nefese kalıyorum. Adamlar koşmuyor sürünüyor sanki. Uzun top atıyorsun yetişemiyorlar, ara pası atıyorsun kaleci 15 metreden çıkıp geliyor bu 3 metre önündeki topa yetişemiyor. Sakatsaray mı burası biz bu adamları izlemek zorunda mıyız? Hocada çok kızıyorum bu yüzden.
arda rotasyonda olmalı.ilk 11 için hiç hazır degil,top ayagına gelince yeni gelin gibi heycanlanıyo resmen.salak salak sutlar cekiyo.omara nefis bi uzun top attı mesela ama olmuyo.

Prömiyer ligde henüz oynamamış herifleri derleyelim pt 1

Arsenal

Willock
Nelson - kanat

Villa

Lansbury- o.s.
El ghazi - kanat

BHA:

Propper - o.s
Macallister
İzquerdo - kanat
Baluta - o.s

Chelsea:

Moses - kanat
Drinkwater - o.s.
Bakayoko - o.s.

Palace

Meyer - o.s

Everton:

Bolasie - kanat
Besiç - o.s.
Sandro - forw
Bernard - kanat

Gecenin bu saati bile tüm kulüplerden transfer haberi geliyor. Biz ise sükunetimizi koruyoruz.

Bu da fırtına öncesi sessizlik ama başka bir fırtına. Yarın akşam sağlam fırtına koparır taraftar.

Arkadaşlar, Rieara varya bizim yardımcı antrenörümüz, adam para almadan çalışıyomuş, evşnin kirasını fln herşeyini kendi karşılıyomuş, sırf bişiler öğrenmek için, bizim çapsızlar para almadan çalışcaksa gelsin demişler...
daha ötesi bi berbat bir durum olur mu diyordum
demekki oluyomuş bakalım daha neler duyacaz

İyi en azından neyi yapmaması gerektiğini öğrenir yanlışa bakarak doğruyu bulur. Doğru yere gelmiş

2005-2006 yazı gibi.hasan şaş ve iliç bulun bari bitane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt