Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elesştiriyo zaten,izlemek ve onu dinlemek....sen nasıl bi duygu oldugunu biliyosun.futbolu gercekten cok iyi biliyo.
adama şaban falan derler ama futbolcuykende acayip zeki olduğu belliydi zaten şaban denmesinin nedeni bir sürü gol kaçırmasıydi ama şu açıdan bakmadı kimse herif bariz en iyi forvet olmasına rağmen nasıl bu kadar pozisyona giriyor

Zurnanın zırt dediği yer, kerem oğulcan, sekidika neden oynamıyor ve babel ve fegh niye oynuyor.
bu çocukların şu leşlerden daha kötü olması demek lisanslarının iptal edilmesi gerekir.
şu an birinci ve ikinci ligde oynayan herhangi 2 kanat oyuncusu bunlardan fersah fersah iyidir.

Ft oğlu Arda’yı oynatmaya devam etsin. Normal bir ülkede hapiste olması gereken adamın 11 oynadığı bir takımın taraftarı olmak beni gerçekten üzüyor. Biz almasak bir sonraki seçimde malum partiden vekil seçilecek adamı takımımda izlemek gerçekten zul geliyor bana.

tettehi ilk izleidğimde 2019 'da begenmiştim ama diagneyi bize gelmeden önce de begenmiyodum.hatta liç edildim bu yuzden.bunun dıısnda diagne bos forvet degil.marcaonun 4 dklık videolarını izleyip cöp derken siz,ben gece saat 2 de 25er dakikalık 2 videosunu izleyip müthiş transfer dedim.

Hoca teşhisi yine yanlis yapmis malesef
Yorgunluk, o girdi bu kacti fln
Bu sene bizden birsey olmaz. Ilk 2 maca asiri hypelanmistim. Ona uzuluyorum

Zurnanın zırt dediği yer, kerem oğulcan, sekidika neden oynamıyor ve babel ve fegh niye oynuyor.
bu çocukların şu leşlerden daha kötü olması demek lisanslarının iptal edilmesi gerekir.
şu an birinci ve ikinci ligde oynayan herhangi 2 kanat oyuncusu bunlardan fersah fersah iyidir.
sekıdıkada sorun baska bence ama çözülür.keremle ogulcanın zamanı da geldi evet.ınsallah ogulcan taylan gibi potansiyelini yansıtır.o zaman baska seyelr konusuruz hucumda.kerem zaten cok yetenekli,yorum yapmama gerek yok.antrenmanda bile bombalıyomus

Ft oğlu Arda’yı oynatmaya devam etsin. Normal bir ülkede hapiste olması gereken adamın 11 oynadığı bir takımın taraftarı olmak beni gerçekten üzüyor. Biz almasak bir sonraki seçimde malum partiden vekil seçilecek adamı takımımda izlemek gerçekten zul geliyor bana.
yeryüzünde ardanın ve cagne denen kazmanın profesyonel olarak forma giyebilecekleri iki lig var biri malezya diğeri hindistan belhanda ve feg orda bile forma bulamaz diye yazmadım.

pt2

Fulham

Seri - o.s.
McDonald - o.s
Johansen - o.s
Knockaert - kanat

Leicester

James - o.s.
Ghezzal - kanat
Slimani - forw
Gray - kanat

Liverpool

Shaqiri kanat
Wilson kanat
Grujic - o.s
Origi - forw

Mufc

Lingard
Mata

Nufc

Saivet o.s.
Atsu kanat
Gayle forw
Aarons kanat

Sheff

Mousset
Rodwell

Bakayoko - o.s.

Everton:

Bolasie - kanat
Besiç - o.s.
Sandro - forw
Bernard - kanat
Bakayoko Napoli'ye gitti.
Bernard şimdlilik kupa maçlarında oynuyor.
sandro ve bolaise ise büyük ihtimalle serbest kalacaklar. Sözleşmeleri sene sonu bitiyo. Besiç ise şu an 6. tercih Everton'da

sekıdıkada sorun baska bence ama çözülür.keremle ogulcanın zamanı da geldi evet.ınsallah ogulcan taylan gibi potansiyelini yansıtır.o zaman baska seyelr konusuruz hucumda.kerem zaten cok yetenekli,yorum yapmama gerek yok.antrenmanda bile bombalıyomus
Sergen kardeşim benim demek istediğim futbolcu lisansı olan herhangi bir kanat oyuncu, bak herhangi bir kanat diyorum ismi fark etmez, ha bu iki leşten inanki kötü olamaz. İşin içinde başka birşeyler var. Fatih hoca 17 yaşında Emin Bayramı kaptan olarak sahaya çıkardı, bunun sayısız örnekleri var. Yine söylüyorum işin içinde başka bir şeyler var

fatih hocaya ilk defa bu kadar cok kızdım ,yönetimin inadına yaptgına eminim ama cok zorladı mevzuyu.sen 20 dk bile nasıl sabrettin guzel babacım o kele ve belhandaya ya.sana yazık,bize yazık gözünün yagını yedigim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt