Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satmadan olamayruz feyir piley var
Herhangi bi oos ile 3 aydır uğraştığımızı düşünmek çok iyimser değil mi sayın Kol?Belhanda gitsin
Seri kuru 3 aydir ugrasilan ooslerden biri gelsin
Kabul mu?
Stad isim hakki filan hepsi harcanmisti.Misimovic: 8.75
Stancu: 5
Cana: 4.5
Yekta: 3.75
Pino: 3
Culio: 2
Çağlar: 1.5
Toplam bonservis harcaması: 28.5 milyon euro
Kiralıklarla birlikte: 29.75 milyon euro.
gerçekleri konuşuyorumBen uzatmadan uza.
dünyanın en büyük taraftar oluşumu
ultrAslan'a bin selam olsun
81 ilde örgütlenmeye gücümüzü yükseltmeye emin adımlarla yürüyeceğiz
Donem donem farkli isimlerle temaslari oldu ondan bahsediyorumHerhangi bi oos ile 3 aydır uğraştığımızı düşünmek çok iyimser değil mi sayın Kol?
Bunda ban yicek ne var yatarım kaç onu bilmiyorumBan çiki ban ban 2 ay susturuldunuz.

Hocaya elimizdeki imkanin tamami verildi bu gercekten uzaklasmayalim4 eksiği var takımın hala 11'de. İyi bir Melo tipi topçu, iyi bir 10, iyi bir forvet ve kanat. Arda, Emre(belki), Feghouli, Falcao ve Belhanda'nın oynadığı 11 baskın şekilde götüremez sezonu.
Hocaya geldiğinden beri eksiksiz bir kadro verilmedi.
Bu gerçekle yüzleşelim.
Sen vitaminken tribündeydim ben, gördüm göreceğimi. Senin gibi hıyar inansa ne olur inanmasa ne olur.gerçekleri konuşuyorum
delil olmadan konuşmayı bıraksın herkes
Gol yersek cikarmamiz guc olurRangers maçını kazanırız.Çünkü fb gibi oynatmamaya yönelik çıkacaklarını sanmıyorum.Ayrıca fb maçlarındaki gerginlikte olmayacak.
Fb gibi hücum edemeyen takım da olmayacak. Luyindama 30 metreyi tek başına savunursa Valencia gibi beceriksizlik yapmaz bunlar.Rangers maçını kazanırız.Çünkü fb gibi oynatmamaya yönelik çıkacaklarını sanmıyorum.Ayrıca fb maçlarındaki gerginlikte olmayacak.
5 Ekim'e kadar3 ekim diye biliorum ben :/
Abdurrahim'i hesaba katmamışınKorona testi falan var, son güne transfer kalacağını sanmam.

Seri'ye Gustavo o maçta oynasaydı top vermezdi. Abartmayalım şu adamı. Gustavo'nun yokluğunda basamadılar Seri'ye ve açık alanı bulunca oynayabildi Seri. Seri'ye azcık basıldığında ne olduğunu hep birlikte gördük geçen sene.Ön liberodan ne beklediğine bağlı hoca çapa 6 numara istemiyor. Geçen sene de Gustavo Ozan fenerdeydi ve Kadıköy’de Seri şov yapmıştı resmen. Önündeki oyuncuların kalitesi Seri’yi yıldız yapıyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi