Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kufrun guzelligine gore indirim oluyor yaratici bir kufur edersen cok yatmazsin transfer donemi sonuna kadar kafan rahat eder

Merakla bekliyorum
Harbiden tahammülüm kalmadı herkes transfer yapıyor transfer taraftarı olan biri de değilim ama takımın eksiği 3 aydır belliyken herkes eksiklerini doldurmuşken bunlar tombala çekiyor heralde evde

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tabiki maddi büyük oranda

bir de muhatap olması bile yetiyor diyor bazı yerlerde

düşünsene abi sen sıradan bir adamsın bu seni muhatap alıyor binlerce üniversite gencini peşine takıyor abi abi reis reis diye bir de üstüne maddi manevi destek

ben burda bir kaç kere söyleyince insanlar inanmadı veya hocadan dolayı alınganlık gösterdiler ama mağlubiyet sonrası takım karşılamaların %99u organik olmayan ve başta albayrak olmak üzere bizim takımdan giden istekler üzerine oluyormuş

düşünsene abi sen sıradan bir adamsın bu seni muhatap alıyor binlerce üniversite gencini peşine takıyor abi abi reis reis diye bir de üstüne maddi manevi destek

ben burda bir kaç kere söyleyince insanlar inanmadı veya hocadan dolayı alınganlık gösterdiler ama mağlubiyet sonrası takım karşılamaların %99u organik olmayan ve başta albayrak olmak üzere bizim takımdan giden istekler üzerine oluyormuş
Vay be. Akp mitingine herif toplar gibi herif topluyorlarmış ha

Ee öyle zaten. Oyuncu karşılamalar, maça uğurlamalar hep planlı şeyler. Bu adamların da gelirleri var hatta o yılların amigolarına başka takım para verse onlara çalışırlar.

Zamanında Polat istifa diye bağıranları susturup bağırttırmıyorlardı tribünde, kaç kere susturmaya çalıştıklarını hatırlıyorum.

Bu adamların işi falan yok işleri bu, maaşlarını da kimden aldıkları belli. Yoksa taraftar reaksiyon gösterir ve bunu öngöremezler.

Alpaslan Dikmen sonrası tribün bitik ve çürümüş halde zaten.

Transfer ekime kadar uzatanlar da hatalı. Bu hafta bitirmelilerdi.

Son hafta sadece içerden adam alıp satmaya izin vermelilerdi.

Beceriksiz olanlara vakit veriyor.

Bazı basiretsizler 50 gün var diyordu kaldı 5, bakalım 5 gün sonra hangi yalanla uyutmaya çalışacaksın.

hey oley
ultrAslan ultrAslan

herkes konuşur biz yaparız
tribünde olmayanlar bıraksın bu palavraları

Vay be. Akp mitingine herif toplar gibi herif topluyorlarmış ha

tam öyle de sayılmaz çünkü orda en azından gidenler de bir menfaat beklentisinde

burda gidenlerin yüzde 99u çoluk çocuk abileri reisleri gel diyor onlar da gidiyor en ufak maddi menfaat elde etmiyor o çocuklar ama abileri reisleri bu çocuklar üzerinden neler götürüyor

bu sadece bizde de böyle değil muhtemelen bütün takımlarda böyle

ülkenin en iyi üniversitelerinde okuyan ocukların bu tip adamların peşine reis reis diye koşmasını da hiç anlamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt