- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Maddi midoğuda bir ilin ua lideri bir yerden akrabamız
bu adamla ua arasındaki ilişkiyi anlatsa ağzınız açık kalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddi midoğuda bir ilin ua lideri bir yerden akrabamız
bu adamla ua arasındaki ilişkiyi anlatsa ağzınız açık kalır
Harbiden tahammülüm kalmadı herkes transfer yapıyor transfer taraftarı olan biri de değilim ama takımın eksiği 3 aydır belliyken herkes eksiklerini doldurmuşken bunlar tombala çekiyor heralde evdeKufrun guzelligine gore indirim oluyor yaratici bir kufur edersen cok yatmazsin transfer donemi sonuna kadar kafan rahat eder
Merakla bekliyorum
Ban çiki ban ban 2 ay susturuldunuz.Harbiden tahammülüm kalmadı herkes transfer yapıyor transfer taraftarı olan biri de değilim ama takımın eksiği 3 aydır belliyken herkes eksiklerini doldurmuşken bunlar tombala çekiyor heralde evde
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maddi mi
Vay be. Akp mitingine herif toplar gibi herif topluyorlarmış hatabiki maddi büyük oranda
bir de muhatap olması bile yetiyor diyor bazı yerlerde
düşünsene abi sen sıradan bir adamsın bu seni muhatap alıyor binlerce üniversite gencini peşine takıyor abi abi reis reis diye bir de üstüne maddi manevi destek
ben burda bir kaç kere söyleyince insanlar inanmadı veya hocadan dolayı alınganlık gösterdiler ama mağlubiyet sonrası takım karşılamaların %99u organik olmayan ve başta albayrak olmak üzere bizim takımdan giden istekler üzerine oluyormuş
3 ekim diye biliorum ben :/5 Ekim de bitmiyor mu? 6 gun var ozaman.
Ee öyle zaten. Oyuncu karşılamalar, maça uğurlamalar hep planlı şeyler. Bu adamların da gelirleri var hatta o yılların amigolarına başka takım para verse onlara çalışırlar.tabiki maddi büyük oranda
bir de muhatap olması bile yetiyor diyor bazı yerlerde
düşünsene abi sen sıradan bir adamsın bu seni muhatap alıyor binlerce üniversite gencini peşine takıyor abi abi reis reis diye bir de üstüne maddi manevi destek
ben burda bir kaç kere söyleyince insanlar inanmadı veya hocadan dolayı alınganlık gösterdiler ama mağlubiyet sonrası takım karşılamaların %99u organik olmayan ve başta albayrak olmak üzere bizim takımdan giden istekler üzerine oluyormuş
Korona testi falan var, son güne transfer kalacağını sanmam.5 Ekim de bitmiyor mu? 6 gun var ozaman.
Herkesin 1 seferlik 140 karakter kufur etme hakkı olsaKüfürler için perşembe akşamını bekleyn, öncesinde söveni atarım bolca.
Abdurrahim kazik no : 1Ve 10 maç oynamadı
Ben uzatmadan uza.hey oley
ultrAslan ultrAslan
herkes konuşur biz yaparız
tribünde olmayanlar bıraksın bu palavraları
adamlar samattayı ertesi gün açıkladı. test mest olayı nasıl olduKorona testi falan var, son güne transfer kalacağını sanmam.
Vay be. Akp mitingine herif toplar gibi herif topluyorlarmış ha
Sağlık testine orada sokmuşlardır. Önce korona testi sonra sağlık kontrolü yapıyorlar normalde.adamlar samattayı ertesi gün açıkladı. test mest olayı nasıl oldu