Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gstv BOMBAYI patlattı mı bekleyin falan diyorlardı gözüme uyku girmedi yaw aslan yönetim

Taylan da sakatlandi sonunda. Olacagi buydu. Cok yuk bindi cocuga. Siz hainler daha yapmayin transfer. Gidisiniz dursundan beter olcak

Keşke alsalar perottiyi bizim.babelde yediğimiz kazığı birazda onlar tatsin hemde müzmin sakat versiyooynuyla

Aleix Garcia, Pajtim Kasami, Arnaud Lusamba, Kuzyaev, Guliano bu oyuncular boşta ve elimizde artı 1 milyon euro transfer bütçesi varken bu oyunculardan bir ikisini neden almıyoruz anlamış değilim maaşları da düşük olurdu 2 yıllık sözleşme 700k - 1 milyon euro civarı maaşa seve seve oynarlardı.

Aleix Garcia, Pajtim Kasami, Arnaud Lusamba, Kuzyaev, Guliano bu oyuncular boşta ve elimizde artı 1 milyon euro transfer bütçesi varken bu oyunculardan bir ikisini neden almıyoruz anlamış değilim maaşları da düşük olurdu 2 yıllık sözleşme 700k - 1 milyon euro civarı maaşa seve seve oynarlardı.

Lusamba ve Giuliano bizde iş yapar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu anda apo.kalamista sabah kahvesini içiyordum hocada Bodrum'da torunuyla oynuyordur yani nöbeti ona göre takip edin.

Şu anki durum beceriksizlik ya da akılsızlıkla açıklanamaz göz göre göre bile isteye transfer yapılmıyor ffp diyorlar ama bu boştaki adamların ffpyle alakası yok bilmediğimiz bir sebep var

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Yavuz'a dünkü yenilgiden daha çok üzüldüm keşke gitse bizden kurtarsa kendini kapı gibi içerden torpil.bulmadan oynayamaz imkanı yok

Renktaşlar harbi bırakın nöbeti kulübün teknik direktörünün umurunda degil takım tatil olsada bodruma gitsem diye bekliyo yönetimi zaten söylemiyorum bile kendi reklamlarını yapmak için Galatasarayı kullanan kötü niyetli insanlar toplulugu boşa takip edip sinir yapmayın

dun yusufa atılan uzun topta aytac kara bombostu.belhanda ve feghouli önünde bile durmadı

Son gün sürprizi!

Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Rodrigues'i Beşiktaş'a önerdi. Oyuncuların alacaklarının kulüpler tarafından nasıl paylaşılacağı konuşuluyor. Anlaşma olursa iki oyuncu da Beşiktaş forması giyebilir.

Detaylar az sonra Sözcü Skor'da

Haber: @sercanhamzaolu https://t.co/n9AQ3EWky3

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu yorumu buraya tasıdım,fenerde altayın zaafları var ama gelecek vadediyo.bjkli ersini keza begeniyorum ama bizim kalede sorun,uzaktan sutlarda.

omar-----luyindama-----marcao------sarachi

-------taylan--------etebo----

yok-----------emre akbaba------------emre kılınc

---------falcao

defans ve ortashaa cok iyi.ilk 11 hiç fena degil ama kaleci ve hızlı bi kanat lazım ve bunlara yedek şart.emre akbaba milli aradan sonra dönecek ve onun senesi olmaması için hiç bi neden yok.oynayıp skora katkı versin bi hele,neden bu sene onun senesi olabilir söyleyecegim.
Yaw dünkü benim kadronun aynisi. Yok dedigin yere Linnes'i koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt