Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden yav Taylan'ın nesi var acaba? 2 haftadan fazla sürmez umarımTaylan da sakatlandi sonunda. Olacagi buydu. Cok yuk bindi cocuga. Siz hainler daha yapmayin transfer. Gidisiniz dursundan beter olcak
Aleix Garcia, Pajtim Kasami, Arnaud Lusamba, Kuzyaev, Guliano bu oyuncular boşta ve elimizde artı 1 milyon euro transfer bütçesi varken bu oyunculardan bir ikisini neden almıyoruz anlamış değilim maaşları da düşük olurdu 2 yıllık sözleşme 700k - 1 milyon euro civarı maaşa seve seve oynarlardı.
Şu anki durum beceriksizlik ya da akılsızlıkla açıklanamaz göz göre göre bile isteye transfer yapılmıyor ffp diyorlar ama bu boştaki adamların ffpyle alakası yok bilmediğimiz bir sebep varAleix Garcia, Pajtim Kasami, Arnaud Lusamba, Kuzyaev, Guliano bu oyuncular boşta ve elimizde artı 1 milyon euro transfer bütçesi varken bu oyunculardan bir ikisini neden almıyoruz anlamış değilim maaşları da düşük olurdu 2 yıllık sözleşme 700k - 1 milyon euro civarı maaşa seve seve oynarlardı.
Şu anki durum beceriksizlik ya da akılsızlıkla açıklanamaz göz göre göre bile isteye transfer yapılmıyor ffp diyorlar ama bu boştaki adamların ffpyle alakası yok bilmediğimiz bir sebep var
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son gün sürprizi!
Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Rodrigues'i Beşiktaş'a önerdi. Oyuncuların alacaklarının kulüpler tarafından nasıl paylaşılacağı konuşuluyor. Anlaşma olursa iki oyuncu da Beşiktaş forması giyebilir.
Detaylar az sonra Sözcü Skor'da
Haber: @sercanhamzaolu https://t.co/n9AQ3EWky3bence de bu işin içinde başka bir iş var ya hayırlısı bakalımŞu anki durum beceriksizlik ya da akılsızlıkla açıklanamaz göz göre göre bile isteye transfer yapılmıyor ffp diyorlar ama bu boştaki adamların ffpyle alakası yok bilmediğimiz bir sebep var
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yaw dünkü benim kadronun aynisi. Yok dedigin yere Linnes'i koybu yorumu buraya tasıdım,fenerde altayın zaafları var ama gelecek vadediyo.bjkli ersini keza begeniyorum ama bizim kalede sorun,uzaktan sutlarda.
omar-----luyindama-----marcao------sarachi
-------taylan--------etebo----
yok-----------emre akbaba------------emre kılınc
---------falcao
defans ve ortashaa cok iyi.ilk 11 hiç fena degil ama kaleci ve hızlı bi kanat lazım ve bunlara yedek şart.emre akbaba milli aradan sonra dönecek ve onun senesi olmaması için hiç bi neden yok.oynayıp skora katkı versin bi hele,neden bu sene onun senesi olabilir söyleyecegim.
vallaha linnesten kanat olur kanımca,tempolu vs ama sag kanat oynamalıYaw dünkü benim kadronun aynisi. Yok dedigin yere Linnes'i koy