Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu harcama limiti sözlüktekilere göre tff limiti eğer tff limitini takıp transfer yapmıyorlarsa allah bunların belasını versin bunların ben dübürünü

Mehmet Ekici emre çolak gulyano ıvankov Omar niasee gelsin gelsin belhanda cagne feguli gitsin şampiyon oluruz gene

Ejj_5FQXkAEgx32
EjgttgsXsAA5zF_

Para var huzur var. Biz Belhanda Feghouli Falcao’yu izlemeye devam edelim.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, TT Stadı'nda durum değerlendirmesi yapmak üzere toplantı gerçekleştiriyor.

Sarı kırmızılı kulüpte, harcama limiti nedeniyle transfer defteri kapandı.

Sanki yeni bir şeymiş gibi bu harcama limitleri
Serbest atış şu haberden sonra olsaydı keşke.

Oumar Niasse boştaymış. TRden bir kulüple adı geçmemesi ilginç

Üstat bizden hic kiralik topcu istediginiz oldu mu? Hep teklif oluyor ama gencler simariklik yapip gitmiyor diyorlar dogru mudur
Ben bizzat Bartuğu istedim ama kulüp içinde herkes futbol dahisi olduğu için(!) yetersiz buldular geçen sene de yanlış oyuncu transferi yapmışlardı öğrenir öğrenmez iptal ettirdik ben oyuncu izleme önerme kısmında çalışıyorum ama onların gönlüne göre dönüyor işler klasik Türk kulübü

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yönetim bonusları açıklamıyor.Babelin falcaonun dunya kadar bonusları var.Diğer topçuların da vardır.Diagnenin şampiyonluk bonusunu da açıklamamışlardı.

Ali yavuz u göndermemiş terim. Önümüzdeki maç Belhanda ciguli Falcao ya da çakne ile çıkarsa forum serverları rahatlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt