Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
bu harcama limiti sözlüktekilere göre tff limiti eğer tff limitini takıp transfer yapmıyorlarsa allah bunların belasını versin bunların ben dübürünü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serbest atış şu haberden sonra olsaydı keşke.Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, TT Stadı'nda durum değerlendirmesi yapmak üzere toplantı gerçekleştiriyor.
Sarı kırmızılı kulüpte, harcama limiti nedeniyle transfer defteri kapandı.
Sanki yeni bir şeymiş gibi bu harcama limitleri
Menemenspor da görevli olduğum için bilgilendirme adına yazmak istedim
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
para var huzur yok bunlar falcaonun yıllık ödemesinden daha fazla bonservise gitmediler![]()
![]()
Para var huzur var. Biz Belhanda Feghouli Falcao’yu izlemeye devam edelim.
O zaman geçmiş olsun.18 de tff ye limitler açısından inceleme için alacağın oyuncunun sözleşmesini yollaman gerekiyor evrak işleri 23.59 da bitiyor yani transferi açıklama mecburiyeti yok 18 de tff ye sunduktan sonra da açıklayabilir kesin bilgi vereyim
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
+bunlar ne kadar bonus vermişse topçulara limiti doldurmuşlar hala bu götleri savunan var
Ohooo, okadar forum arkadasligimiz var. Insan bi haber eder..Serbest atışı kaçırdın rtaş
Ben bizzat Bartuğu istedim ama kulüp içinde herkes futbol dahisi olduğu için(!) yetersiz buldular geçen sene de yanlış oyuncu transferi yapmışlardı öğrenir öğrenmez iptal ettirdik ben oyuncu izleme önerme kısmında çalışıyorum ama onların gönlüne göre dönüyor işler klasik Türk kulübüÜstat bizden hic kiralik topcu istediginiz oldu mu? Hep teklif oluyor ama gencler simariklik yapip gitmiyor diyorlar dogru mudur
donkun sözleşmesindeki maç başlarını falan gördük falcao babel aman aman kim bilir neler vardır daha.Dursun özbek en azından şeffaftı bunlar kurnaz çıkarcı şerefsizler+
Kim bilir nasıl sözleşmeler var.