Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sakin olun. Belhanda Nice işi bitti. Feghouli Hac'ca gidiyor. Mustafa Cengiz Antep'ten 1 kilo baklava istedi fıstıklının fiyatı pahalı olunca vazgeçmiş. Abdürrahim Rize'ye kesin dönüş yapıyor. Kanat gelecek ama Yusuf Günay acılı sevmiyormuş, acısız arıyorlar. 2 os

Kötü olan bu yönetim ibra edilecek, hiç bir yaptırım yapılmayacak. Bıraktıkları enkazın bedelini yeni yönetim değil yine taraftar ödeyecek.

Dursun neler yaptı da ne yaptırım yaptılar?

Fener borsa manipülasyonu yaptı da senin yöneticilerin de o manipülasyonda kulübün hisselerini satıp içerdeki paralarını aldılar.

Büyük Galatasaraylılarmış, benim tırnağım kadar taraftar olamaz bunlar.

Boyle bir aciklama bekliyorum gun icin de: :asd:

Abdürrahim Albayrak: “Sosyal medyada “Galatasaray transfer dönemini kapadı.” haberleri tamamen gerçek dışıdır. Hiç açmadık ki zaten nasıl kapatalım. Yalan haberlere kimse inanmasın."

Mevcut şartlar sürdüğü sürece bu kulübe tek kuruş bile harcayan maldır sigirdir Galatasarayli filan değildir bukadar net dursun hırsızı kadar hainlik görmemiştik yazıklar olsun, hocanın da son şansı ya bu yönetimi gönderecek yada kendiside sene sonu Bodrum'a gidecek temmuzdan beri polyanna gibi dolanıyor ortalıkta neden konusmuyorsun kardeşim bu yönetim işini yapmıyor kulüp seçime gitmeli neden demiyorsun bu hainlere neden izin verdin fatih hocam çok acikla .

Taraftara sus payı 2 çöp bile alamadınız hiç utanmanız yok mu ya kaç yaşında insanlarsınız çoluk çocuğunuz var hoşunuzamı gidiyor bu muamele yıktınız ortalığı.

Biz bütün transfer dönemi şansımızı 17-18 sezonunda kullandık.. bundan sonrakiler tamamiyle zulüm olacak

Yönetimi ibra etmeyen o liseli veletlere boşuna kızmışız.

959F343F-2683-44F8-961B-92CCF0391AE9.webp

Değerini bilemedik yiğidim. Kusura bakma. Hakkını helal et.

Arkadaşlar sakin olun. Belhanda Nice işi bitti. Feghouli Hac'ca gidiyor. Mustafa Cengiz Antep'ten 1 kilo baklava istedi fıstıklının fiyatı pahalı olunca vazgeçmiş. Abdürrahim Rize'ye kesin dönüş yapıyor. Kanat gelecek ama Yusuf Günay acılı sevmiyormuş, acısız arıyorlar. 2 os
indir.webp

Hoca bari Kerem, Ali Yavuz ve Sekidika’yi oynat da Taylan gibi belki onlari da kazaniriz ugrastirma kodugumun traktorleriyle. Fener maci 1, Rangers 2, Kasimpasa 3, traktorler ile olmuyor daha kac kez deneyeceksin hoca en sonunda bizi de delirttin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt