Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Mandzukic, Beşiktaş'tan 2 yıllık sözleşme, 2.5 milyon Euro ücret ve ayrıca 3 milyon Euro da imza parası istiyor. Beşiktaş yönetimi, yıllık ücreti kabul etti ama imza parasını düşürmeye çalışıyor. (A Spor)

Bu yönetim artık kesin gitmeli..BU sezon resmen transfer yapmayarak şampiyonluğu verdiler...En kötü anadolu takımı yöneticileri bile boşalan mevkileri vasat masat bir adamla dolduruyorlar.. Bu herifler giden adamların yerine adam almıyor böyle bir rezil tarz hatırlamıyorum ben..
Kalırlarsa bundan sonra yapacakları marcao yu satıp yerine adam almamak,seneye kiralik sözleşmesi bitecek saracchi yi kiralayamayip üzerine adam almamak olacak...

Bir transfer dönemi daha geçmez bu yönetimle..

Toplum çıldırdı kurban istiyor bir hedef gösterin kellesini alalım.

Adnan polattan bu zamana kadar gelen başkan ve yöneticilerin alayının Allah belasını versin.
Alayı sahtekar, yalancı, sırf reklam yapamaya geldiler bu klübün başına.Galatasaraylılıkla alakaları yok adamların..
yemin ederim bu klübe fenerli bir adam yönetici olsa şaşırmam.
Ama bunları körü körü uzun süre destekleyen taraftarında yatacak yeri yok.

Ahmet nur çebi her gün ağladı her gün ağladı ama herifler hala didiniyo transfer yapıp eksikleri kapatmak için böyle bir şey yok.

FFP kısıtlamasının sebebi Dursun Özbek'tir. Aysal döneminde uyarı aldık, bize dedilerki 30 milyon euro zarar hakkın var 3 yılda. Dursun Özbek 2.5 yıl başkanlık yaptı, 147 milyon euro zarar açıklandı 3 yılın sonunda yani verilen hakkın 5 katı.

tmm da mayıs 2014te anlaşma yapıldı 2014-2015 şamp olduk dursun geldi ve o yaz transfer yapmamamıza ve gelirlerin artmasına rağmen 2016 ocağında baktılar ve size ceza verioz dendi bence bunda dursunun pek bir suçu yok aysal en büyük suçlu. dursun 7 ayda bu durumu düzeltemezdi ki. sonra 2017de malları satıp kredi çekip hayvan gibi transfer yaparak şimdiki durumu yarattı orası öyle. ama ilk cezada suçu yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt