Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri ve Onyekuru gelse bile mutlu olmayacağım sürekli aynı isimlerle zoraki transfer dönemleri geçiriyoruz, Hiçbir planımız yok tek beklentimiz Monaco Onyekuru'yu oynatmasın alalım keza Fulham Seri'yi oynatmasın kiralayalım.

Günay Bulgaristan'da yaşayan bir renktasimiz bizim gibi.oyunculari videodan yorumlanıyor despedov ve ivanovla ilgili.en doğru yorumları kendisi yapmıştı.

belhanda nice ile anlaştı duyumunu aldım az önce

Alakası yok farklı tip ikisi de . Belhanda giderse o geçişi sağlayacak kaliteli bir adam lazım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla 3 senedir izliyorum belhanda nın bi tipi olduğunu farkedemedim .

Ne halt olduğu belli olmayan boş beleş bir topçu

Montpellier’deyken mükemmel bir ofansif orta sahaydı, tam bir top cambazıydı

Sonrası yok bende..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kayserispor yönetimi, teknik direktör Bayram Bektaş’ın da onayını aldıktan sonra Portekizli yıldız Manuel Fernandes’le her konuda anlaşma sağladı.

Seri ile oynayacaksak topu ileriye taşıyacak mutlaka 2 tane 8 numara lazım.

Çünkü registamız durduğu yerden oynuyor. Topu koşturuyor yani kendisinin koşmasına gerek yok :red:

Bizim forvet hattımız zaten Neymar-Suarez-Messi olduğu için registamızın koşmasına gerek yok topu onlara geçirsin yeter

Neyse bu konu bizi aşıyor bence sonuçta yılların hocası regista ile oynamak istiyorsa yapacak bir şey yok bence...

Seri-Taylan-Etobo ile çok kolay marke ediliriz gibime geliyor ha ama geçen senede N'zonzi-Seri-Lemina ortasahasınında ligi kasıp kavuracağını zannediyorduk yanıldık. Fakat 2 defa Seri kumarı oynamakta bilmiyorum saçma geliyor...

Mutlaka orta sahada topu öne taşıyan adam lazım. Belhanda giderse 2 tane lazım. Rakibi karşısına alıp çalım atacak adam yok. Belhanda var çoğu zaman başaramasa da deniyor en azından bir de bazen denk getirirse Emre atmaya çalışıyor. Arda'da maçların ilk 20 dakikasında deniyor. Onun dışında rakibi karşısına alıp geriye doğru savunma yaptıracak oyuncumuz yok. Bana göre en büyük eksiğimiz bu tarz oyuncularımızın olmaması.

Hoca seriyle hızlı geçiş oyunu oynamak istiyor tamam oynanabilir fakat ortasaha in bukadar kısır olması çok kötü bize skor yapan ortasaha lazım ortasaha dediğin asist yapar bizimkiler asistin asistinin asistini yapiyorlar

Belhanda yanlışlıkla 7mye satılırsa(ihtimal vermiyorum) gider irfancanı alırız o parayla

Hoca Seri’yi istiyor da Seri kanatlarda gotunu kaldiramayan iki oyuncu ile oynarsa kafayi yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt