Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abartildigi kadar iyi değil ama bok gibi oynuyor da Taylan için çok acımasız bir yorum.. bir kere defansif katkısı yüksek..bizim ceza alanındaki çoğu pozisyonda var seri belhanda selçuk gibi kovaladığı adamı bırakmıyor sırf bu saçmalık yüzünden 2 yıldır onlarca gol yemisizdir.. pas dağıtımı fena değil hızlı oyun ve dribblinglerde sıkıntısı var.. ayrıca rakip ceza alanına tehdit oluşturabilmek de bir avantaj hucumdayken hemen rakip ceza alanı çizgisi önünde bitiyor.. taylanin bence en büyük sıkıntısı hücum yönünde oldukça yetersiz olmadi.. Taylan oynatilacaksa 6 numarada oynar 8-10 falan hayal bu herif için.. etebo girdikten sonra hafiften 8 gibi oynamaya çalıştı bocaladi..
Görücez bir kaç ay sonra.

Resmen tukendik.. ulan hersene ayni terane. Neyseki az kaldi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

viscadan neden bukadar cekiniyorsunuz? nezaman basagin macini izlesem bu adam ortalikta yok, nezaman izlemesem skora katkida bulunuyor, ama izledigim visca okadar etkili bi topcu degil. ortalikta bir 5-10 civari rakamlar dönerse sevinirim fener adina.
Büyük maçlar dışında etkili.Ligde kolay maç kazandırabilen bi oyuncu.Başakşehir'den gitmek isterse Fb alır büyük ihtimalle.Başakşehir'in Visca ile sözleşme yenilemesi gerek.Ne kadar geç giderse o kadar iyi..

Tamam işte ben de onu diyorum. Taylan'ı 6ya koyup 2 içle oynarsan o iş olmaz.

Rakibi ofansla da geri itemezsen kaldıramaz maçları ki oynadıkça defoları daha çok ortaya çıkacak ve bir yerde Taylan çöp yorumları da başlayacak.

Bu taraftarın profili bu, dün yücelttiğini yarın yerin dibine sokar.
Belhanda gidiyorsa seri pek çözüm olmaz oraya iyi bir adam daha lazım ama alamayacakları çok belli

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neymiş geçen sezonun takımı 6. olmuşmuş.

Gören de sezon boyu tam kadro oynadık sanar.

Seri - Ömer - Belhanda orta sahasıyla Kadıköy'de feneri ezdik biz takım Luyi dışında tam kadro iken.

Korona sonrası sahaya çıkacak adam bulamıyorduk.

Büyük maçlar dışında etkili.Ligde kolay maç kazandırabilen bi oyuncu.Başakşehir'den gitmek isterse Fb alır büyük ihtimalle.Başakşehir'in Visca ile sözleşme yenilemesi gerek.Ne kadar geç giderse o kadar iyi..
ee bak kendin dedin büyük maclarda yoksan sampiyonda olamazsin, alsin tepe tepe kullansin, söylenen rakamlara visca alinirsa sevinirim gercekten.

Ulan yaz boyu agzimiza ettiniz. Sunu yapin bari artik

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Lerma Seri/Taylan
Emre K. Teixeira Onye
Falcao

serinin tek özelliği var o da pas vizyonu yüksek. ama bir orta saha oyuncusu için şut, dribling, mukavemet, direnç gibi hücum ve savunma eksiklikleri var. yanından az kuvvetli biri geçse rüzgarından yerlere düşüyor.

Ben taylana inanmıyorum , güvenmiyorum da hiçbir zaman.Hep bekliyorum bir yerde fire verecek diye.Ömer de böyle bi kaç maç şov yaptı ama sonra eskiye döndü yine.Taylana güvenip yola çıkılmaz.Etebo-Seri tamam ama 1 orta saha daha lazım.Joao mario gibi hucum özelliği ağır basan.Ben Taylanın er yada geç patlayacağını düşünüyorum.

Ne Viscayı mış arkadaş bize ne fenerin kimi alma ihtimali olduğundan sanırsın Cavani gelecek , biz işimize bakalım on sayfa fener ve Visca konuşuldu, alsınlar alacaklarsa da, hayrını görmesinler der geçerim

bize bir dikine oynayabilen frikik kullanabilen sorumluluk alan (toptan kaçmayan) bir on numara ve onyekuru fazlasıyla yeter de artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt