Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda gidebilir, Seri gelebilir, hızlı kanat olabilir; Babel kalabilir; Ivanov düşünülür, transfer olmayabilir, Rangers maçına bağlı gelişmeler olabilir vs vs vs...
Bugün dahil 6 gün kaldı Allahtan.

Pazar günü tek kaldı ama Taylan ne Belhanda ne de Emre hiç yardım etmediler

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam işte ben de onu diyorum. Taylan'ı 6ya koyup 2 içle oynarsan o iş olmaz.

Rakibi ofansla da geri itemezsen kaldıramaz maçları ki oynadıkça defoları daha çok ortaya çıkacak ve bir yerde Taylan çöp yorumları da başlayacak.

Bu taraftarın profili bu, dün yücelttiğini yarın yerin dibine sokar.

Böyle bir teklifle alabilecekleri tek oyuncu:

1601368253302.webp

6 numarada bok gibi oynuyor Taylan.

İstediği kadar aksi söylensin, ne topu hızlı kullanıyor ne de çok top kapabiliyor.

Hareketli olunca, takım da kazanınca iyi gözüküyor. İlk yenilgimizde görülecek neyin ne olduğu, orada devam ederse.

Abartildigi kadar iyi değil ama bok gibi oynuyor da Taylan için çok acımasız bir yorum.. bir kere defansif katkısı yüksek..bizim ceza alanındaki çoğu pozisyonda var seri belhanda selçuk gibi kovaladığı adamı bırakmıyor sırf bu saçmalık yüzünden 2 yıldır onlarca gol yemisizdir.. pas dağıtımı fena değil hızlı oyun ve dribblinglerde sıkıntısı var.. ayrıca rakip ceza alanına tehdit oluşturabilmek de bir avantaj hucumdayken hemen rakip ceza alanı çizgisi önünde bitiyor.. taylanin bence en büyük sıkıntısı hücum yönünde oldukça yetersiz olmadi.. Taylan oynatilacaksa 6 numarada oynar 8-10 falan hayal bu herif için.. etebo girdikten sonra hafiften 8 gibi oynamaya çalıştı bocaladi..

Bu yönetim elindekini satmayı da bilmiyor. Defolup gitsinler de belki yeni yönetim en azından onu becerir.

Garry için %25 pay vereceken Araplara anca 9 m euroya satabilmişlerdi.

viscadan neden bukadar cekiniyorsunuz? nezaman basagin macini izlesem bu adam ortalikta yok, nezaman izlemesem skora katkida bulunuyor, ama izledigim visca okadar etkili bi topcu degil. ortalikta bir 5-10 civari rakamlar dönerse sevinirim fener adina.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt