İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ona bel bağlarsan pazar günkü gibi ezerler orta sahada.Iste o hareketli olmasi bile ne kadar iyi geliyor. Sadece bundan dolayi bile ilk taylani yazarim
Pazar günü tek kaldı ama Taylan ne Belhanda ne de Emre hiç yardım etmedilerOna bel bağlarsan pazar günkü gibi ezerler orta sahada.
Hee bjkdeki. Yedekte iyi olur belese xdvida hangi vida beşiktaştakiysa sana burdan bir uçarım
Yahu ne zaman görüşlere saygılı bir birey olacaksınız, tamam anlıyorum anlamında, tamam, senin fikrin, iyi günlerAynen verecek cevap olmayınca böyle oluyo işte.
Tamam işte ben de onu diyorum. Taylan'ı 6ya koyup 2 içle oynarsan o iş olmaz.Pazar günü tek kaldı ama Taylan ne Belhanda ne de Emre hiç yardım etmediler
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
He kiralariz he
Hee bjkdeki. Yedekte iyi olur belese xd
6 numarada bok gibi oynuyor Taylan.
İstediği kadar aksi söylensin, ne topu hızlı kullanıyor ne de çok top kapabiliyor.
Hareketli olunca, takım da kazanınca iyi gözüküyor. İlk yenilgimizde görülecek neyin ne olduğu, orada devam ederse.
Bence futbolu degil, bjk yi bitirmisgerek yok yav futbolu kafasında bitirmiş herif donk+eminle idare ederiz
Bence futbolu degil, bjk yi bitirmis