Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Regista ile EPL'de sık kullanılan long deep player arasındaki farktam olarak nedir admirim?

regista tembel italyan orta alan futbolcularına verilen bir isimdir türkçeye direk çevirirsek
tabi italyadan avrupaya yayılan bu kavram günümüzde 5 metre önüne çaprazına havadan pas atabilen topçuya regista deniliyor artık

ben seri bizde 6 numarada oynamadı demedimki. o bölge için yetersiz dedim.taylanın nasıl eksiği varsa onunda eksiği var dedim.

ee boşuna altıncı olmadıkk.
yok arkadaş bu başımızdaki çapsızlar transfer falan yapmasınlar.En kısa zamanda defolup ggitsinler.

hala seri tartışıyorruzz yahu..Bu kadar iş bilmezlikde fazla yani.
Terim cok istiyor demek zaten o bolgeye bu saatten sonra daha iyisini bulamazlar cunku para da yok daha iyisi icin.

Küfür ne zaman serbest olacak artık sayın yönetim iş işten geçince küfürün de tadı olmayacak çünkü. Koca dönem 1 tek etebo ne yav. En az 2 net 11 oyuncusu daha lazım.

regista tembel italyan orta alan futbolcularına verilen bir isimdir türkçeye direk çevirirsek
tabi italyadan avrupaya yayılan bu kavram günümüzde 5 metre önüne çaprazına havadan pas atabilen topçuya regista deniliyor artık

tarzınızı beğendim Rtaş.

Transferler Rangers maçına bağlı. Çünkü o turu geçmek demek 2 kulvarda devam etmek, en az 6 maça çıkmak ve 6 milyon €'nun kasamıza girmesi demek.

Eminim şu an herkes bu maçın sonucuna göre transferde reaksiyon alacaktır. Gruplara kalırsak 3 transfer bekliyorum. Kalamazsak en fazla 2 transfer olur.

İlla yabancı oyuncu alma zorunluluğumuz var sanki.Sırf yabancı diye ivanov denilen düz oyuncuyu alıp 11 oynatmak çok saçma.Ali Yavuz 2 gömlek daha iyi oyuncu ivanovdan

Transferler Rangers maçına bağlı. Çünkü o turu geçmek demek 2 kulvarda devam etmek, en az 6 maça çıkmak ve 6 milyon €'nun kasamıza girmesi demek.

Eminim şu an herkes bu maçın sonucuna göre transferde reaksiyon alacaktır. Gruplara kalırsak 3 transfer bekliyorum. Kalamazsak en fazla 2 transfer olur.
çok optimist görüş kalırsak 1 transfer kalmazsak transfer beklemiyorum

Takıma transfer yapılamadığından topçularda hep yanlış oynatılıyor

Arda dan kanat olmaz 10 no oynatılmalı
Babel den kanat olmaz forvet oynatılmalı
Feg den kanat olmaz 10 no oynatılmalı
Emre den orta saha olmaz kanat oynatılmalı
Babel dışındakilere katılıyorum Babel'den bir bok olmaz

Regista ile EPL'de sık kullanılan long deep player arasındaki farktam olarak nedir admirim?
Long deep ne; tam olarak bilmiyorum. Holding midfielder değildir herhalde? ama bir oyuncu örneği verirsen anlatabilirim.

Bu terimlerin kökeni genelde İtalya oluyor çünkü, işi sistemsel boyuta getirip oynayan ilk onlar olmuş.

Seri işi yaş belli ki.

Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Etebo.. Nakamba
Kılınç.. Sigurdsonn.. Onyekuru
Falcao

Gelsin şampiyonluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt