- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.291
- 5.998
Kacak apo en son arenadan göruntu vermis
ne kaçağı rtaş ya yapmayın
yeni transferlerimizle poz vermiş adam ne yapsa yaranamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kacak apo en son arenadan göruntu vermis
Regista ile EPL'de sık kullanılan long deep player arasındaki farktam olarak nedir admirim?
Sana yeni sergen zeren diyebilirmiyiz renktaş?
R yi kapatmışYa yurek yemis, yada transferde hareketlenme var![]()
Terim cok istiyor demek zaten o bolgeye bu saatten sonra daha iyisini bulamazlar cunku para da yok daha iyisi icin.ben seri bizde 6 numarada oynamadı demedimki. o bölge için yetersiz dedim.taylanın nasıl eksiği varsa onunda eksiği var dedim.
ee boşuna altıncı olmadıkk.
yok arkadaş bu başımızdaki çapsızlar transfer falan yapmasınlar.En kısa zamanda defolup ggitsinler.
hala seri tartışıyorruzz yahu..Bu kadar iş bilmezlikde fazla yani.
regista tembel italyan orta alan futbolcularına verilen bir isimdir türkçeye direk çevirirsek
tabi italyadan avrupaya yayılan bu kavram günümüzde 5 metre önüne çaprazına havadan pas atabilen topçuya regista deniliyor artık
3 büyüklerin 5 6 verecek parası yok don alacak parası yokpeynir ekmek parasina almislardir .seneye 3 buyuklerden birine en az 5-6 milyona okuturlar![]()
çok optimist görüş kalırsak 1 transfer kalmazsak transfer beklemiyorumTransferler Rangers maçına bağlı. Çünkü o turu geçmek demek 2 kulvarda devam etmek, en az 6 maça çıkmak ve 6 milyon €'nun kasamıza girmesi demek.
Eminim şu an herkes bu maçın sonucuna göre transferde reaksiyon alacaktır. Gruplara kalırsak 3 transfer bekliyorum. Kalamazsak en fazla 2 transfer olur.
Teşekkür ettim![]()
Regista nedir
Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!tr.beinsports.com
Mutlaka 1 orta saha takviyesi olacak kalsak da kalmasak da. Gruplara katılırsak, Belhanda da satılırsa 2 oyuncu daha alırız.çok optimist görüş kalırsak 1 transfer kalmazsak transfer beklemiyorum
Babel dışındakilere katılıyorum Babel'den bir bok olmazTakıma transfer yapılamadığından topçularda hep yanlış oynatılıyor
Arda dan kanat olmaz 10 no oynatılmalı
Babel den kanat olmaz forvet oynatılmalı
Feg den kanat olmaz 10 no oynatılmalı
Emre den orta saha olmaz kanat oynatılmalı
Long deep ne; tam olarak bilmiyorum. Holding midfielder değildir herhalde? ama bir oyuncu örneği verirsen anlatabilirim.Regista ile EPL'de sık kullanılan long deep player arasındaki farktam olarak nedir admirim?