Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skov Olsen’i medyada falan yazilmadiginda izleyip onermistim ama Hauge ve Kamaldeen baska bir seviye.

Hauge Milan’a yakin, Kamaldeen’i de bu sezondan sonra biri kapar. Keske FFP olmasaydi...

Ya bu fenerin limit konusu ne oldu? Adamlar kendileri açıkladı 64 milyon euro maaş ödedik geçen sene diye bu sene vedatı 17.5a jailsonu brüt ne demekse artık 4.5a sattılar 22 milyon gelir yani +7 milyon euro limitlerine etkiledi samattaya 6.750 lemosa 2 tisseranda 4 verdiler bildiğimiz kadarıyla yani limitleri genel anlamda -5m etkilendi bunların maaş bütçeleri de arttı yani 70m maaş 5mde bonservis desen 75milyon euroluk limitleri mi var bunların? Ben mana veremiyorum limitleri kaç m oldu?
Onlar isterse 50 milyon euro aşsınlar limiti bir şekilde kurtarılırlar biz yüz bin euro aşsak ceza verirler

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocamın morali bozuk antrenman fotoğrafı saat kaçta paylaşılacak

Seri geliyor gibi kesin, hem yönetim hem şakşakcısı rodop hemde hoca her fırsatta adını anıyor. Deadline day de bizle imzalar belli oldu.

Belhanda da giderse oos alırız bi tane de.

Kanat işini napcaz işte orası muamma.
Icimizden cözelim dicem onuda yapmiyor hoca, jesse ile keremin hizlari var ama kadroya bile alinmiyorlar. Görunen o ki ocaga kadar böyle gidecez, iyi giderse ocagida pas geceriz, gitmezse ocakta hizli kanata bakacaz..

Günümüzde futbol hızlı kanatlar üzerinden oynanıyor ama biz hala yaklaşık 12 sene önceki sistemi uygulamaya çalışıyoruz.

Gelecek topçu için g.sevgisi milli takımda oynuyor ve sözleşmesi 2023e kadar var demişti
İşte o isim!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

20-151446-haris-hajradinovic.jpg

Gelecek topçu için g.sevgisi milli takımda oynuyor ve sözleşmesi 2023e kadar var demişti
İşte o isim!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

20-151446-haris-hajradinovic.jpg
Hahaha Fred iste
Eski milli
2023 bitiyor
Yas 27 ( daha once yasini 27 demisti)
@Cihan Ağzıkara
:)
Hadi insallah

Fred'i almak icin yine menajerine yüklü odeme yapilabilir

Dunku macta yine gorduk ki orta saha ve hizli kanat transferi ne kadar onemliymis, 2 tane eleman kiralayin bari madem para yok baska care yok.

Şikecileri yine gaza gelmiş görüyorum..

3 haftadır bir halt oynadıkları yok, dün aldıkları 1 puana zil takıp oynayacaklar neredeyse.
1 puan aldıkları için takımlarının dün mükemmel oynadığını ve galibiyeti kaçırdıklarını , sistemlerinin makine gibi işlediğini , transferlerinin 4/4 lük olduğunu falan düşünüyorlar şaka gibi :asd:

Bizde ise durum farklı, takım 4/4 yapmışken bile hala eksikler tamamlanmadığı için eleştiri yağmuruna tutuyoruz,
Dün oynadığımız futbolun açıkça rezalet olduğunu kabul edebiliyoruz,
Hem ligde hem Avrupa’da önümüze geleni tokatlamamıza rağmen kuşlar gibi pollyanacılık yapmayıp bu sezonun böyle geçmeyeceğini herkes açıkça söyleyebiliyor.

Aramızdaki fark bu zaten, bu yüzden biz başarılıyız, bu yüzden onlar 10 senede bir şampiyon olabiliyor , bu kafayla devam ederlerse Bi 15 sene daha gidemeyecekler Şampiyonlar ligine..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe'nin bize oynadığı futbolu lige yayacağını düşünmek çok iyimser ve gerçek dışı.
Bir kere anadolu takımları bizim gibi geride oyun kurmaya çalışarak, topa basarak, aklı başında atak başlatmaya çalışarak oynamıyor.

Fenerbahçe bize uyguladığı stili ligde hiçbir takıma uygulayamaz. Bu sezon inanılmaz derecede az gol atacaklarını düşünüyorum.

1 orta saha bize şu an lazım. Belhanda giderse 2 gerekecek en az. Emre Kılınç'ı da orta sahada kullanacaksak hızlı kanat şart. Sıfır parayla napacağız bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt