Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.

Falcao gitsin gomis gelsin

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedava kiralama anlaminda dedim
Fred rotasyonda kullanılıyor kiralık ücreti illa ki alırlar. Fulham da bildiğim kadarıyla para istiyor ve onlar da kupa maçında Seri'yi bi denediler.
Bi tek Mario var ki onda da parasız verme ihtimalleri çok düşük abi

Zor maclarda ortadan kaybolan cakma yildizlardan nefret ediyorum.

Araplar buna en guzel ornek. Buyuk maclarda yok oluyorlar. Ikisi 8 milyonun uzerinde maas aliyorlar ama fb, bjk, ts, ibb vs maclarda yoklar!!

O yuzden de Onyekuruyu seviyorum. Herif butun buyuk maclarda var. Dogrudan sonuca etki ediyor. Yoksa kara totosu icin sevmiyoruz!

Onyekuru bu ligin BUG ıdır, istediği takdirde kimse önlem alamaz bu çocuğa at topu ileri yardırsın

Diagne’ye verdiğimiz parayı keşke bu çocuğa verseydik.

Son vuruşları zayıf diye sürekli sövüyoruz ama son vuruşları kaliteli olsaydı zaten 50 milyon Euro’dan başlardı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fred rotasyonda kullanılıyor kiralık ücreti illa ki alırlar. Fulham da bildiğim kadarıyla para istiyor ve onlar da kupa maçında Seri'yi bi denediler.
Bi tek Mario var ki onda da parasız verme ihtimalleri çok düşük abi
Zaten ihtimal dedim. Fred zor ama digerleri olabilir.

Fenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.
Yabancı hocaları ikna edemedikleri için erolu son güne kadar beklettiler ve oyuncuların çoğunu emre kendi insiyatifinde aldı Erol'un bizzat isteyipte saldırdığı oyuncu 1 2 den fazla değildir bence o yüzden Erol şimdilik sessiz

Kupa maçları ne zaman başlıyor bilen var mı gencler

hedef23

Şöyle bi sistem nasıl olur sizce

Fatih
Luyindama Donk Marcao
Taylan
Omar Belhanda Etebo Sarrachi
Feghouli Falcao

Onyekuru bu ligin BUG ıdır, istediği takdirde kimse önlem alamaz bu çocuğa at topu ileri yardırsın

Diagne’ye verdiğimiz parayı keşke bu çocuğa verseydik.

Son vuruşları zayıf diye sürekli sövüyoruz ama son vuruşları kaliteli olsaydı zaten 50 milyon Euro’dan başlardı.

Son vuruslari bir kanat oyuncusu icin hic fena degil.

Bu cocuk Turk futbol tarihinde en cok gol atan kanat oyuncusu oldugunda yasi 21 di.

Gecen seneyi baz almayin, acayip seyler oldu, 6 ay oturdu, sonra sitma, sonra covid en son da Trabzon maci oncesi monacoya döndü vs.

Ya bu fenerin limit konusu ne oldu? Adamlar kendileri açıkladı 64 milyon euro maaş ödedik geçen sene diye bu sene vedatı 17.5a jailsonu brüt ne demekse artık 4.5a sattılar 22 milyon gelir yani +7 milyon euro limitlerine etkiledi samattaya 6.750 lemosa 2 tisseranda 4 verdiler bildiğimiz kadarıyla yani limitleri genel anlamda -5m etkilendi bunların maaş bütçeleri de arttı yani 70m maaş 5mde bonservis desen 75milyon euroluk limitleri mi var bunların? Ben mana veremiyorum limitleri kaç m oldu?

Şu feghouli yerine , başka birini görebilecek miyiz acaba.
Paşamız gününde olup da 2 pozisyon zorlayacak diye bakıyoruz.

Seri, Ivanov ve bir sürpriz ismi cikmamis orta saha gelir bence Belhanda giderse ve Rangersi elersek.

Belhanda giderse bile gideceği takımın vereceği maaş maksimum 2 milyon olur Avrupa'da. Bu adam da 2 milyona okey demez üstünü biz tamamlarız.

1601287105762.webp

Ya bu fenerin limit konusu ne oldu? Adamlar kendileri açıkladı 64 milyon euro maaş ödedik geçen sene diye bu sene vedatı 17.5a jailsonu brüt ne demekse artık 4.5a sattılar 22 milyon gelir yani +7 milyon euro limitlerine etkiledi samattaya 6.750 lemosa 2 tisseranda 4 verdiler bildiğimiz kadarıyla yani limitleri genel anlamda -5m etkilendi bunların maaş bütçeleri de arttı yani 70m maaş 5mde bonservis desen 75milyon euroluk limitleri mi var bunların? Ben mana veremiyorum limitleri kaç m oldu?

Endiselenmeyin, Nihat abileriyle halledecekler serefsizoglu serefsizler!!

Son vuruslari bir kanat oyuncusu icin hic fena degil.

Bu cocuk Turk futbol tarihinde en cok gol atan kanat oyuncusu oldugunda yasi 21 di.

Gecen seneyi baz almayin, acayip seyler oldu, 6 ay oturdu, sonra sitma, sonra covid en son da Trabzon maci oncesi monacoya döndü vs.

Keşke tekrar dönme ihtimali olsa..

Ama monaco çöpe atar yine vermez gibi görünüyor

O treni çoktan kaçırdık, Ozan’dan gelen parayı direkt verecektik onyekuruya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt