- 18 Temmuz 2009
- 81.980
- 239.449
- 5.263
Fenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fred rotasyonda kullanılıyor kiralık ücreti illa ki alırlar. Fulham da bildiğim kadarıyla para istiyor ve onlar da kupa maçında Seri'yi bi denediler.Bedava kiralama anlaminda dedim
Zor maclarda ortadan kaybolan cakma yildizlardan nefret ediyorum.
Araplar buna en guzel ornek. Buyuk maclarda yok oluyorlar. Ikisi 8 milyonun uzerinde maas aliyorlar ama fb, bjk, ts, ibb vs maclarda yoklar!!
O yuzden de Onyekuruyu seviyorum. Herif butun buyuk maclarda var. Dogrudan sonuca etki ediyor. Yoksa kara totosu icin sevmiyoruz!
Zaten ihtimal dedim. Fred zor ama digerleri olabilir.Fred rotasyonda kullanılıyor kiralık ücreti illa ki alırlar. Fulham da bildiğim kadarıyla para istiyor ve onlar da kupa maçında Seri'yi bi denediler.
Bi tek Mario var ki onda da parasız verme ihtimalleri çok düşük abi
Yabancı hocaları ikna edemedikleri için erolu son güne kadar beklettiler ve oyuncuların çoğunu emre kendi insiyatifinde aldı Erol'un bizzat isteyipte saldırdığı oyuncu 1 2 den fazla değildir bence o yüzden Erol şimdilik sessizFenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.

Onyekuru bu ligin BUG ıdır, istediği takdirde kimse önlem alamaz bu çocuğa at topu ileri yardırsın
Diagne’ye verdiğimiz parayı keşke bu çocuğa verseydik.
Son vuruşları zayıf diye sürekli sövüyoruz ama son vuruşları kaliteli olsaydı zaten 50 milyon Euro’dan başlardı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bu fenerin limit konusu ne oldu? Adamlar kendileri açıkladı 64 milyon euro maaş ödedik geçen sene diye bu sene vedatı 17.5a jailsonu brüt ne demekse artık 4.5a sattılar 22 milyon gelir yani +7 milyon euro limitlerine etkiledi samattaya 6.750 lemosa 2 tisseranda 4 verdiler bildiğimiz kadarıyla yani limitleri genel anlamda -5m etkilendi bunların maaş bütçeleri de arttı yani 70m maaş 5mde bonservis desen 75milyon euroluk limitleri mi var bunların? Ben mana veremiyorum limitleri kaç m oldu?
Son vuruslari bir kanat oyuncusu icin hic fena degil.
Bu cocuk Turk futbol tarihinde en cok gol atan kanat oyuncusu oldugunda yasi 21 di.
Gecen seneyi baz almayin, acayip seyler oldu, 6 ay oturdu, sonra sitma, sonra covid en son da Trabzon maci oncesi monacoya döndü vs.