- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Ivanov iyimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından koşabiliyor.Feguli gibi 1 m2 alanda oynamıyor.Ivanov iyimi
Duyum falan değil yorum yapmış sadece. Bu saatten sonra ne birini satarız ne de birine bonservis ya da kiralık ücreti vererek transfer yapabiliriz. Son gün yöneticilere före fırsat bana göre telaş transferi yapılır boştaki 2 adet yerli ile kapanır.Gurrpegi'ye göre stanislav ivanov ve seri gelebilirmis.
Bu çocuğu oynatacak hoca yok bizde.
Ozan’ı nasıl oldu oynattı hala anlam veremedim, ama ne Bartuğ ne Ali Yavuz ne de diğerleri bu formayı asla giyemeyecekler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dün gördük.En az 3 pozisyonda yanındakine bile veremedi.Dün kazanamama sebeplerinden biri.Feghouli tamam koşamıyor, hızlı kanat oyuncusu değil ama bana göre bitiriciliği, son vuruşları ve fırsatçılığı ile ayrıca gollük ortaları, pasları ve asistleri ile de bence gayet faydalı oluyor. Kanatta değil de forvet arkası 10 numara pozisyonunda serbest oyuncu olarak çok daha faydalı olur.
Dun de okudum ama cevap vermedim. Bence 21 tane + Alt yapilara da 21 tane Alman lazim. Hatay, Karagumruk 7 puanda ama Alman liginin sonuncusuyla oynasinlar yenilirler. 2 pas ust uste yapamayan takimlar 7 puanda.ülkeye acilen 10 iyi yabancı hoca

(Goal)SON DAKİKA |
Belhanda, Nice ile anlaşmak üzere.
(Goal)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
4 milyon maaşı var 2 yılda 8 milyonDün gördük.En az 3 pozisyonda yanındakine bile veremedi.Dün kazanamama sebeplerinden biri.