Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegi'ye göre stanislav ivanov ve seri gelebilirmis.
Duyum falan değil yorum yapmış sadece. Bu saatten sonra ne birini satarız ne de birine bonservis ya da kiralık ücreti vererek transfer yapabiliriz. Son gün yöneticilere före fırsat bana göre telaş transferi yapılır boştaki 2 adet yerli ile kapanır.

Ben bu transfer dönemi anladımki duyumcuların bir bok bildiği yok.

Tek bildikleri, bir kaç klişe laf ve umut dağıtmak.

Aslında onlarında suçu yok, daha hoca bile bilmiyor transfer olacakmı, olmayacakmı.

Yönetim yine sınıfta kaldı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

yakında yönetim çıkıp; "bizden transfer bekleyen, ebesinden şey beklesin" diye açıklama yaparsa şaşırmam.

IMG_7614.webp

IMG_7615.webp

Gelsen yedeğin yedeği olacaksın, anadoludan bir kulübe gitsen top göreceksin. Bir Adem Büyüğe bak birde bu faydasızlara.

Verzonden vanaf mijn iPhone met GSCimbom Forum

Feghouli tamam koşamıyor, hızlı kanat oyuncusu değil ama bana göre bitiriciliği, son vuruşları ve fırsatçılığı ile ayrıca gollük ortaları, pasları ve asistleri ile de bence gayet faydalı oluyor. Bence Feghouli kanatta değil de forvet arkası 10 numara pozisyonunda serbest oyuncu olarak çok daha faydalı olur.

Feghouli tamam koşamıyor, hızlı kanat oyuncusu değil ama bana göre bitiriciliği, son vuruşları ve fırsatçılığı ile ayrıca gollük ortaları, pasları ve asistleri ile de bence gayet faydalı oluyor. Kanatta değil de forvet arkası 10 numara pozisyonunda serbest oyuncu olarak çok daha faydalı olur.
Dün gördük.En az 3 pozisyonda yanındakine bile veremedi.Dün kazanamama sebeplerinden biri.

Seri geliyor gibi kesin, hem yönetim hem şakşakcısı rodop hemde hoca her fırsatta adını anıyor. Deadline day de bizle imzalar belli oldu.

Belhanda da giderse oos alırız bi tane de.

Kanat işini napcaz işte orası muamma.

Takımda şutu olan tek adam feghouli, kesinlikle 10 numarada oynaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt