Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ei_y4jZWsAEGnhA

boss
Dün bi de maç forumuna girdim biri yazmış çok kötüymüş diğeri demiş yabancı servet çetin.Cidden futbolu bilmeden , anlamadan izleyen çok insan var.Sırf ailesi fanatik diye fanatik oluyor ama izlediğini yorumlama 0

Mehmet ekici gelir transfer dönemi kapanır. Belhanda ne kadar kötü olsa da bedavaya yollamak aptalliktir.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKKA

Galatasaray altyapısından yetişen, uzun yıllar Sarı-Kırmızılı formayı giydikten sonra son olarak Sparta Prag'da oynayan Semih Kaya, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile anlaştı.​
demek ocakta marcaoyu satip krali 2 milyon euroya ekibimize katacagiz
keske belesken alsak
:P

Yarın flan bir isim düşerse 2-3 gün içerisinde birileri gelebilir.

Ben şahsen perşembe UEFA maçından sonra cuma , cumartesi yada pazar birilerini açıklarlar diye bekliyorum. Salı , çarşamba , perşembe boş geçer gibi geliyor.

Fenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.
para yokken genç ucuz scoutlara, para varken belhanda feg drogba ujfa eboue gibi adamlara yürüyoruz biz.

o yüzden böyle olması daha iyi, umarım seneye de doğru düzgün bütçemiz olmaz. Keşke Uefa genç potansiyelli oyunculara bonservis serbest bırakacak bir kısıtlama getirse. ya da tff yaşlı transferlerini engelleyip, genç oyuncu transferinde cazip bonuslar eklese

Bi hafta kaldı nöbete saatte 50 mesaj geliyo 45i out of topic abv yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt