Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can Karabacak yorum alalımhatayla karagümrük cok pis geliyo
Dün bi de maç forumuna girdim biri yazmış çok kötüymüş diğeri demiş yabancı servet çetin.Cidden futbolu bilmeden , anlamadan izleyen çok insan var.Sırf ailesi fanatik diye fanatik oluyor ama izlediğini yorumlama 0
karagumruk hatayla gelmedi ki belli bi calismanin urunu yani hakkini yemeyelim@Can Karabacak yorum alalım
karagumruk hatayla gelmedi ki belli bi calismanin urunu yani hakkini yemeyelim
GüzelSON DAKKA
Galatasaray altyapısından yetişen, uzun yıllar Sarı-Kırmızılı formayı giydikten sonra son olarak Sparta Prag'da oynayan Semih Kaya, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile anlaştı.
karagumruk hatayla gelmedi ki belli bi calismanin urunu yani hakkini yemeyelim
SON DAKKA
Galatasaray altyapısından yetişen, uzun yıllar Sarı-Kırmızılı formayı giydikten sonra son olarak Sparta Prag'da oynayan Semih Kaya, Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor ile anlaştı.
demek ocakta marcaoyu satip krali 2 milyon euroya ekibimize katacagizSON DAKKA
SON DAKKA
para yokken genç ucuz scoutlara, para varken belhanda feg drogba ujfa eboue gibi adamlara yürüyoruz biz.Fenerin transferlerinin plan dahilinde olduğunu sanmıyorum bu arada, o bütçeyle ben çok daha iyi kadro kurardım. Keşke bizim de o şekilde kadroyu yenileme şansımız olsa eminim çok daha iyisini yapardık.
demek ocakta marcaoyu satip krali 2 milyon euroya ekibimize katacagiz
keske belesken alsak
![]()