Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi Kasım tarihli bi haber buldum.
"
Henüz sarı kırmızılılarla tek bir idmana bile çıkmayan Sigthorsson’un ameliyatı incelendi.
"
Bir tane koşarken fotosu vardı zaten 10 dk sonra ayağı şişmiş onda da ve yarıda bırakmış.

Herif bir kaç yıl futbol oynamadı en son İzlanda Milli takımında kadrodaydı bize karşı sanki.

Seri ile Taylan birbirine alternatif olur . Seri haricinde bize Sert teknik bir ön libero lazım

Bir tane koşarken fotosu vardı zaten 10 dk sonra ayağı şişmiş onda da ve yarıda bırakmış.

Herif bir kaç yıl futbol oynamadı en son İzlanda Milli takımında kadrodaydı bize karşı sanki.
Bizden gidince yaklaşık 1 yıl sakatlıkla uğraştı. Sonra da AIK ile anlaştı. Kör topal oynuyo orada maç başına 25-30 dk

Geçen seneki sakatlıkları sıkıntılı olmasa bu adamı takımda isterdim. Ne fiyat çekerler sence @Onur Adıbelli

Hala transfer bekleyeni gorunce uzuluyorum yav.
Ben agustos 8 gibi biraktim beklentim 1 en fazla 2 idi.

Seri soğuk maçlarda oynayamıyor şeyi yine türer mi acaba? :D

Size reçeteyi yazim: Naingolan + Onyekuru + zor ama Sigurdsson/Texeira.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Zaten bu tarz isimler gelmeyecekse transfer yapmanın anlamı yok.
heleki kanat oyuncusu hatta oyuncuları gelmeyecekse yaptıkları transferlerin hiçbir anlamı olmaz.
Hatta hiç yapmasınlar hemen istifa etsinler.

Ön libero değilde merkez orta saha desek daha doğru olur. Seri ön liberoda oynayacağı için yanında bir ön libero daha olmaz. Gerçi Etebo da o sertliği gösterecektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İstedigin oyuncuyu 6 numaraya çekersin de alacağın verim bir olmaz . Takım orta sahada çok yumuşak kaldı . Dün gece Fenerbahçe sertlikle durdurdu orta sahamızı . Ben Serinin soruna ilaç olacağını sanmıyorum

Muslera
Maehle Luyi Marcao Sarac
Ndidi Cyprien
Mahrez Sigurdsson Onyekuru
Sorloth
Baek-Go.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt