Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
seri+ onye+ m.ekiciSeri+Onyekuru+yedek os olması lazım. Tek başına seri yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seri+ onye+ m.ekiciSeri+Onyekuru+yedek os olması lazım. Tek başına seri yetmez
Abi Kasım tarihli bi haber buldum.Yav açıklama yaptık da imza fotosu bile arka fona İstanbul koyulup çekilmiş gibiydi sksjsj
Bir tane koşarken fotosu vardı zaten 10 dk sonra ayağı şişmiş onda da ve yarıda bırakmış.Abi Kasım tarihli bi haber buldum.
"
Henüz sarı kırmızılılarla tek bir idmana bile çıkmayan Sigthorsson’un ameliyatı incelendi.
"
hacı abi enerjini artık futbola yormaBir tane koşarken fotosu vardı zaten 10 dk sonra ayağı şişmiş onda da ve yarıda bırakmış.
Herif bir kaç yıl futbol oynamadı en son İzlanda Milli takımında kadrodaydı bize karşı sanki.
Bizden gidince yaklaşık 1 yıl sakatlıkla uğraştı. Sonra da AIK ile anlaştı. Kör topal oynuyo orada maç başına 25-30 dkBir tane koşarken fotosu vardı zaten 10 dk sonra ayağı şişmiş onda da ve yarıda bırakmış.
Herif bir kaç yıl futbol oynamadı en son İzlanda Milli takımında kadrodaydı bize karşı sanki.
oyuncularımızı hangi takıma satıyoruz rdaşMuslera
Maehle Luyi Marcao Sarac
Ndidi Cyprien
Mahrez Sigurdsson Onyekuru
Sorloth
Seri ile Taylan birbirine alternatif olur . Seri haricinde bize Sert teknik bir ön libero lazım
Size reçeteyi yazim: Naingolan + Onyekuru + zor ama Sigurdsson/Texeira.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
İstedigin oyuncuyu 6 numaraya çekersin de alacağın verim bir olmaz . Takım orta sahada çok yumuşak kaldı . Dün gece Fenerbahçe sertlikle durdurdu orta sahamızı . Ben Serinin soruna ilaç olacağını sanmıyorumÖn libero değilde merkez orta saha desek daha doğru olur. Seri ön liberoda oynayacağı için yanında bir ön libero daha olmaz. Gerçi Etebo da o sertliği gösterecektir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muslera
Maehle Luyi Marcao Sarac
Ndidi Cyprien
Mahrez Sigurdsson Onyekuru
Sorloth
Hala transfer bekleyeni gorunce uzuluyorum yav.
Ben agustos 8 gibi biraktim beklentim 1 en fazla 2 idi.
Mactan sonra Fatih Terim in oyuncuyu işaret etmesiBelhanda ile mi renktas.
Aklı var mıydı?Abdurrahim in aklı başına geldi mi ?