Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski oyuncumuz Emre Aşık ın verilmiş sadakası varmış . Ayrıldığı eşi , sevgilisiyle birlikte Emre yi öldürme planları yapmışlar . Artık kadında nasıl bir kin varsa
Way kahpe karı way. Emre'nin önünde ilişkiye girip onu öldürmek ha?

Ama değdi o parayı Muslera 100 defa çıkarttı...Yönetime kalsa Lauro diye bir ismi getirecekti..

tam tersi başkan aldı muslerayı

terim ve taffarel lauro istedi

hatta terim bir basın toplantısında açıkça söylemişti taffarelin önerisine güveniyorum filan diye

Albayrak Lauro borsaya bildirilmeden görüşüldüğünü açıkladı diye o dönem 114 bin ceza yemiştik.

Ama değdi o parayı Muslera 100 defa çıkarttı...Yönetime kalsa Lauro diye bir ismi getireceklerdi..
Ben bir takımı kalecinin şampiyon yapabileceğini ve kalecinin önemini Muslera ile gördüm şahsen Özellikle Hamza hoca dönemi bizi resmen Muslera şampiyon yaptı o dönem.

Way kahpe karı way. Emre'nin önünde ilişkiye girip onu öldürmek ha?

Kadın değil seytan . Nasıl bir belaya çatmış Emre

Albayrak Lauro borsaya bildirilmeden görüşüldüğünü açıkladı diye o dönem 114 bin ceza yemiştik.
Aynen Muslera biraz pahalı gelmişti sanırım ilk tercih oydu ama pahalı gelince Fatih hoca Taffarel'in önerisine güveniyorum falan demişti ve Lauro alınacaktı ama Muslera o dönem çok iyi bir Copa Ameria geçiriyordu o yüzden taraftarda Zapata facialarından sonra isyan edin Aysal'da parayı kıyıp ilk tercihi getirdi.

Manu’nun Telles için 12m teklif ettiği iddiaları doğru mu acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben banlanmistim ama neyse sanirim bi ayrimcilik var bana pozitif
shakhtar meselesinde cok mensin geldi burdan yazim ya pat kut yapmasa da yavastan yapardi luce reis adam herkesten performans aliyo gidip elanoyu almazdi baskasini alirdi daha ucuz profil performans alamadigi tek topcu bizden aldigi batista falandir bide tolga seyhan😂

ben banlanmistim ama neyse sanirim bi ayrimcilik var bana pozitif
shakhtar meselesinde cok mensin geldi burdan yazim ya pat kut yapmasa da yavastan yapardi luce reis adam herkesten performans aliyo gidip elanoyu almazdi baskasini alirdi daha ucuz profil performans alamadigi tek topcu bizden aldigi batista falandir bide tolga seyhan😂
Bir daha banlanacak gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt