Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olaya iyi tarafından bakın. selcuk futbolu bırakmasa bugun ortasahamız selcuk, arda, belhanda olacaktı.

Hoca geçen sene ilk yarıdan sonra hızlı kanat diye her yerde konuşmadı mı abi, göz göre göre nasıl kendi ayağına sıkılmasına izin veriyor anlamıyorum cidden ya

Geçen sayfalarda Shktar ile ilgili transfer stratejisi yazılmış. Yanlış okumadıysam geçen gün 1 milyona Brezilya’dan wonderkid almışlar. Herifler özellikle Brezilya’yı parsellemişler.

Osman abi mis gibi karıyı bırakmış diye diyor onu
228111473.gif

en buyuk hata fatih hocada kimse kusura bakmasın başkana saglıgı sebebiyle acıdı vicdan yaptı

lig bitince acık acık diyecekti baskanımız cok yorgun galatasarayın gelecegi adına yeni secimi saglıklı goruyorum o cümleden sonra fatih hocaya kimse dokunamazdı
ve eylül ayında yeni baskan olurdu

yani mantıgıyla aklıyla hareket etmek yerıne duygularıyla hareket etti olan takıma ve belki seneye olacak

en buyuk hata fatih hocada kimse kusura bakmasın başkana saglıgı sebebiyle acıdı vicdan yaptı

lig bitince acık acık diyecekti baskanımız cok yorgun galatasarayın gelecegi adına yeni secimi saglıklı goruyorum o cümleden sonra fatih hocaya kimse dokunamazdı
ve eylül ayında yeni baskan olurdu

yani mantıgıyla aklıyla hareket etmek yerıne duygularıyla hareket etti olan takıma ve belki seneye olacak
Bunu dunya uzerinde hic bir teknik direktor diyemez, Fatih hoca dahil. Onun haddine degil baskanlik makami hakkinda yorumda/tavsiyede bulunmak. Zaten onu dedigi an teknik direktorlugu kafasinda bitirmistir demek. Kapali kapilar ardinda ne konusurlar bilemem ama bunu acik acik beyan edemez herkese dogru.

Italian reports suggest a €5m deal has been done between Milan and Bodo/Glimt for wide attacker Jens Petter Hauge

5 Mio hic birsey degil bunun icin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt