Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüzgarın oğlu. Tutmadı amaevet biraz da yiğit gökoğlandan konuşalım
Konuyu bilmeden nasıl böyle bir hükme vardınO zaman emre haketmiş kusura bakmasın.
Hocanın dediklerini yapabilseler şu an onu bunu alalım diye konuşmayıp kime kaç fark atıyoruzu konuşurdukHoca geçen sene ilk yarıdan sonra hızlı kanat diye her yerde konuşmadı mı abi, göz göre göre nasıl kendi ayağına sıkılmasına izin veriyor anlamıyorum cidden ya
Osman abi mis gibi karıyı bırakmış diye diyor onuKonuyu bilmeden nasıl böyle bir hükme vardın![]()
Aysunu bıraktığı için ceza almalı bence. Gerisini bilmiyorumKonuyu bilmeden nasıl böyle bir hükme vardın![]()
Veteran takımlar var, birde profesyonel emekli halı saha ligi topçularıDunya uzerinde bizim gibi iki tane agir ve adam eksiltemeyen kanat oyunculariyla oynayan bir baska takim var mi?
Bence yok, yani buyuk takimlarda yok gormedim zaten.Dunya uzerinde bizim gibi iki tane agir ve adam eksiltemeyen kanat oyunculariyla oynayan bir baska takim var mi?
Osman abi mis gibi karıyı bırakmış diye diyor onu
Kadının bi güzelliği yok bence . Emre yi nasıl kafaladiysa artıkOsman abi mis gibi karıyı bırakmış diye diyor onu
Bence deAysunu bıraktığı için ceza almalı bence. Gerisini bilmiyorum
Bunu dunya uzerinde hic bir teknik direktor diyemez, Fatih hoca dahil. Onun haddine degil baskanlik makami hakkinda yorumda/tavsiyede bulunmak. Zaten onu dedigi an teknik direktorlugu kafasinda bitirmistir demek. Kapali kapilar ardinda ne konusurlar bilemem ama bunu acik acik beyan edemez herkese dogru.en buyuk hata fatih hocada kimse kusura bakmasın başkana saglıgı sebebiyle acıdı vicdan yaptı
lig bitince acık acık diyecekti baskanımız cok yorgun galatasarayın gelecegi adına yeni secimi saglıklı goruyorum o cümleden sonra fatih hocaya kimse dokunamazdı
ve eylül ayında yeni baskan olurdu
yani mantıgıyla aklıyla hareket etmek yerıne duygularıyla hareket etti olan takıma ve belki seneye olacak