Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en buyuk hata fatih hocada kimse kusura bakmasın başkana saglıgı sebebiyle acıdı vicdan yaptı

lig bitince acık acık diyecekti baskanımız cok yorgun galatasarayın gelecegi adına yeni secimi saglıklı goruyorum o cümleden sonra fatih hocaya kimse dokunamazdı
ve eylül ayında yeni baskan olurdu

yani mantıgıyla aklıyla hareket etmek yerıne duygularıyla hareket etti olan takıma ve belki seneye olacak
Bunu dunya uzerinde hic bir teknik direktor diyemez, Fatih hoca dahil. Onun haddine degil baskanlik makami hakkinda yorumda/tavsiyede bulunmak.

Ali naci bir yayında bunu söyledi. Terim konuşmuş sağlığını düşün ailene vakit ayır başkanlığı bırak diye, Başkanda kızmış bozulmuş fln

Sorloth
Haaland
Odegaard
Hauge
Sander Berge
Patrick Berg

Norvec’ten iyi oyuncular cikmaya basladi.

Bunu dunya uzerinde hic bir teknik direktor diyemez, Fatih hoca dahil. Onun haddine degil baskanlik makami hakkinda yorumda/tavsiyede bulunmak. Zaten onu dedigi an teknik direktorlugu kafasinda bitirmistir demek.
orası öyle ama ortada bir yönetim kalmayınca bir şekilde birileri o ateşi alevlendirmesi lazımdı ve simdi o cok güvendigi yönetim bilerek isteyerek transfer yapmıyor kendisine en basından beri bu dusuncedeym
sebeb asla para degil tabı arka planda neler var bilemiyorum

orası öyle ama ortada bir yönetim kalmayınca bir şekilde birileri o ateşi alevlendirmesi lazımdı ve simdi o cok güvendigi yönetim bilerek isteyerek transfer yapmıyor kendisine en basından beri bu dusuncedeym
sebeb asla para degil tabı arka planda neler var bilemiyorum
Bilerek yapmiyorlar dememek lazim ki oyle bir sebep gormuyorum ben ortada. Yapamiyorlar desek daha dogru olur, bunun bazi sebepleri kendileri transferi Abdurrahim'e birakmalari zaten hatanin en buyugu burada basliyor, diger bir problem de mali yonden elimizin kolumuzun bagli olmasi. Ne dogru duzgun bir satis yapabildik ne de FFP den dolayi transferi ekside kapatamiyoruz bu da mecburen once satip sonra almamiz icin baska care birakmiyor. Buna ragmen yine de bir iki oyuncu kiralamalari lazim ama Abdur yine son gunu bekliyor bence her zaman ki yaptigi gibi.

bir zamanlar iç transferi adnan sezgın yapardı dış transferden haldun sorumluydu niye aponun basına yıktınız bu işi kardesim aponun ne işi var transferle özetle apoyuda bitirdiler maalesef kim yaptıysa
hayir apo sen de desene ben ne anlarim falan diye komedi ya

Badou Ndiaye - Biglia- Sabo orta sahası + olimpiyat stadı hae. #F.K.Gümrük

fb depini de galibiyet ile savuşturur iseler başka şeyler konuşulur!!

hayir apo sen de desene ben ne anlarim falan diye komedi ya

Gençlik başımda duman Foto Galerisi - 2 - Bursa Hayat Gazetesi

Adnan sezgin de ayrı dava 20 adam aldıysa 2si ancak tutmuştur. Bir de ggyi bu almadı diye hatırlıyorum oftaştan.

Hatay ve karagümrük sahasında 4 büyüklere çelme takacaktır eminim..İkiside çok iyi kadro kurdu

fener aşırı küçümseniyor bence ki ortasaha ve alacakları 2 adamla hücumda bizden daha iyi ve alternatifli olabilirler

bizim kale ve savunma hattı daha önde ama onların alternatiflerinde bile fener daha rahat

Onların sorunu kafada başarısız olmaya alıştılar ne yaparlarsa yapsınlar olmuyacağını öğrendiler artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt