Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle bir ceza yemedik sehir efsanesi o.Albayrak Lauro borsaya bildirilmeden görüşüldüğünü açıkladı diye o dönem 114 bin ceza yemiştik.
en buyuk hata fatih hocada kimse kusura bakmasın başkana saglıgı sebebiyle acıdı vicdan yaptı
lig bitince acık acık diyecekti baskanımız cok yorgun galatasarayın gelecegi adına yeni secimi saglıklı goruyorum o cümleden sonra fatih hocaya kimse dokunamazdı
ve eylül ayında yeni baskan olurdu
yani mantıgıyla aklıyla hareket etmek yerıne duygularıyla hareket etti olan takıma ve belki seneye olacak
Bunu dunya uzerinde hic bir teknik direktor diyemez, Fatih hoca dahil. Onun haddine degil baskanlik makami hakkinda yorumda/tavsiyede bulunmak.
orası öyle ama ortada bir yönetim kalmayınca bir şekilde birileri o ateşi alevlendirmesi lazımdı ve simdi o cok güvendigi yönetim bilerek isteyerek transfer yapmıyor kendisine en basından beri bu dusuncedeymBunu dunya uzerinde hic bir teknik direktor diyemez, Fatih hoca dahil. Onun haddine degil baskanlik makami hakkinda yorumda/tavsiyede bulunmak. Zaten onu dedigi an teknik direktorlugu kafasinda bitirmistir demek.
Bilerek yapmiyorlar dememek lazim ki oyle bir sebep gormuyorum ben ortada. Yapamiyorlar desek daha dogru olur, bunun bazi sebepleri kendileri transferi Abdurrahim'e birakmalari zaten hatanin en buyugu burada basliyor, diger bir problem de mali yonden elimizin kolumuzun bagli olmasi. Ne dogru duzgun bir satis yapabildik ne de FFP den dolayi transferi ekside kapatamiyoruz bu da mecburen once satip sonra almamiz icin baska care birakmiyor. Buna ragmen yine de bir iki oyuncu kiralamalari lazim ama Abdur yine son gunu bekliyor bence her zaman ki yaptigi gibi.orası öyle ama ortada bir yönetim kalmayınca bir şekilde birileri o ateşi alevlendirmesi lazımdı ve simdi o cok güvendigi yönetim bilerek isteyerek transfer yapmıyor kendisine en basından beri bu dusuncedeym
sebeb asla para degil tabı arka planda neler var bilemiyorum
Sorloth
Haaland
Odegaard
Hauge
Sander Berge
Patrick Berg
Norvec’ten iyi oyuncular cikmaya basladi.
hayir apo sen de desene ben ne anlarim falan diye komedi yabir zamanlar iç transferi adnan sezgın yapardı dış transferden haldun sorumluydu niye aponun basına yıktınız bu işi kardesim aponun ne işi var transferle özetle apoyuda bitirdiler maalesef kim yaptıysa
1 Ekim'e kadar belli olur eger gidecek ve gelecek birileri olacaksa da bu isimler en gec 3 Ekim'de KAP'a bildirirler bence, cunku 5 Ekim'de kapanis zaten.Transfer olacak mı acaba?
hayir apo sen de desene ben ne anlarim falan diye komedi ya
Badou Ndiaye - Biglia- Sabo orta sahası + olimpiyat stadı hae. #F.K.Gümrük
fb depini de galibiyet ile savuşturur iseler başka şeyler konuşulur!!
mac konusunda biri ramazan 3.lig topcusu mu ne yazmisti yanlis gormedi isemcivelek çok iyi oynuyor bu ekipte

No itsntTransfer olacak mı acaba?
fener aşırı küçümseniyor bence ki ortasaha ve alacakları 2 adamla hücumda bizden daha iyi ve alternatifli olabilirler
bizim kale ve savunma hattı daha önde ama onların alternatiflerinde bile fener daha rahat