Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri gelecek belli, bari babel ile takas olsa da bir kanat transferi için yer boşalsa.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İvanovun videolara bakayim dedim Oğulcan Çağlayana çok benziyor tarzı pek bir fazlasını goremedim.. tabi videolar tek başına kıstas alınamaz birkaç maçını izlemek lazim

Rangersa elenirsek sadece seri gelir bence, elersek 3 adam gelebilir. O maç ekonomik anlamda çok önemli.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İvanov çöpün teki. Çakma Q7 gibi. Son zamanlarda bu kadar bencil kendine oynayan adam görmedim.

gruplara kalırsak kasaya girecek parayı transferde kullanabiliyor muyuz
Yok da mevzu o değil.

Mevzu o olsa birini gönderip maaşı bonservis gösterirdik.

Yıllık bilançoda sınırdayız, stat geliri olmayınca da kimseyi almıyorlar. O para kesinleşince alırlar; FFP şartlarından biri de yıllık bilançonun eksi olmamasıydı.

Bu arada Seri'nin lig kupası maçına baktım az, oynayacak durumda adam hazır.

Ha Taylan oynayacaksa öncelik ihtiyacımız o değil ama işte.

Burada yere göğe sığdırılamıyor, çok iyi, hoca dos yarattı resmen diyorlar ama taylan dos oynayacak adam dğl. Hoca da yokluktan oynatıyor o bölgede. bunu görmüyorlar. elinde dos olsa keseceği ilk adam taylan olur.

Taylan normal şartlarda iyi bir hamle oyuncusu olabilir ancak. fakat şartlar normal dğl.

Taylanın seriden iyi olduğunu söyleyen de var o da ayrı bir vaka. bambaşka 2 adam, ama seriye haksızlık etmeyelim

Galasevgisi son güne kadar sallamasyon olayını sürdürme niyetinde anlaşılan

Out:
Belhanda
Babel

In:
Seri (K)
Vida backup
Os
Kanat

Feghouli yerine iki ayağı üzerinde durabilen ve koşabilen her kanat oyuncusu oynayabilir.

arkadaşlar seri de gelse önünde oynayan orta saha ve kanatlar yeterince hareketli değilse,iyi pas opsiyonları oluşturamassa hiçbişey yapamaz.bu lige guti geldi bjk'ye çok iyi bir pasör ama bjk dandik bir takımdı o zaman.guti hiçbişey yapamadan gitti.

Gelsin yine de. Taylanin avantaji 6/8/10 oynamasi. 8de de fena degil
8de bok gibi olur; top sürme yok, pasları çok iyi değil

Ha gelişecek dersek olabilir ama top süren adam lazım bize.

Yetenek fukarası Ozan Tufan sadece dribbling yapıyor diye iyi topçu sanılıyor.

Bayerne uyuz oluyorum. Yedek oyuncularini bile iyi satabiliyor. Cuisance 1. Takimda dogru dürüz oynamadi ama adami 20ye satacaklar Leedse.

Umarim Belhanda transferinden bir kac milyon euro aliriz yoksa bu isten birsey anlamam yine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt