Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalyaspor, Bayern Münihli Mert Yılmaz ile anlaştı Sağlık kontrolünden sonra 5 yıllık sözleşme imzalanacak

Diagne'yi okuturlarsa bir yere kesin +10 milyon'a İrfan kazığını bize sokacaklar.

Yada ihtimal vermiyorum ama Belhanda +5 üstü rakamlara giderse İrfan'ı bize sokarlar yine..

Antalyaspor Nazım'ı 250 bin euroya alıp 1,75 milyon euroya sattı.
Mert Yılmaz'ı 350 bin euroya satın almışlar..

Nazım Sangare'yi Fenerbahçe'ye gönderen Antalyaspor, Bayern Münih'in genç sağ beki Mert Yılmaz ile 5 yıllık anlaşma sağladı.

Ya teixeira nin 6 ay i kalmis. Neden denemeyelim? En kötü ön sözlesme yap kisin gelsin

bunlara ek olarak bayağı top kaybı/pas hatasıyla oynuyor Taylan. o bölge için olmaması gereken bir durum

oyunu ceviriyor falan da bunu hem ritimsiz atiyor hem de topu ofans adaminin akiciligini saglicagi yere topu atmiyo. topu kontrol etmesi gerekiyo ofans adaminin ve bu hucumde saniye kaybettirigo haliyle yerlesim oturmus oluyo.
ama feguliye ve o sag kanada helalinden 3-4 pas da atti tabi.

Kuzyaev hala boşta
Onu da mı alamıyoruz anlamıyorum

O değil de keşke diagne yerine zamanında onuachuyu alabilseydik.Dün genk-oostende maçını izledim adam çiğersiz deli gibi mücadele edip , top indirip , top saklıyor.Tek eksiği çok bencil ayağında topu gereğinden çok fazla tutuyor ve pas atmıyor

İsmi geçenlerde sadece joao mario yu isterim ortasahaya pasif değil dikine oynuyor ve skora katkısı var

Şu .....'yı satarsak 10 milyona İrfanı kitlerler muhabbeti nereden çıktı yav

7 milyona, Belhandayı sırtında havalimanına taşıyacak insalar tanıyorum.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt