Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri Taylan etobo ortasahasi istiyor sanırım.hoca dirençli olur ama üretkenlik koskoca 0 olur

Ya teixeira nin 6 ay i kalmis. Neden denemeyelim? En kötü ön sözlesme yap kisin gelsin
Gelmez o adamın derdi futbol.oynamak değil Shaktar dan herkes büyük takımlara giderken bu gerizekalı en verimli yaşında chealse teklifi.masada dururken yüksek.maas veriyor diye Çin'e gitti futbolcu filan değil.yani dini imanı para olan tiplerden katara filan gider kesin senelik 10milyon alıyor zaten
Elinin tersiyle muhteşem.bir kariyeri itmisti aptal

Hoca 10 numara falan istemiyor bunu ne zaman anlayacağız artık?

Yani adam kendi ağzı ile söylüyor bir regista 2 tane 8 ile oynayacağım diyor.

Hala 10 numara bekleyen isteyen var anlamak güç gerçekten.

Telles'ten 1,5m Euro gelse, Belhanda'dan da maaşını biz karşılayınca 5m Euro gelse 6m Euro paraya 3 sağlam adam alınır/opsiyonlu kiralanır.

hem onyekuru yu hem ivanov u alsak bana yeter ya avrupada birşey yapamayız orta sahasız ama ligi öttürürüz

Amma taylan dusmani varmis burda patlamasini bekleyen yav. Tamam bizde öyle ucuyor kaciyor demiyoruz ama eldeki orta sahalardan iyi oynuyor suan. Adam tek basina oynuyor kimse yardim etmiyor. Kante de tek basina oynasa eninde sonunda patlar anasini satiyim. Bende yerine alternatif isterim, hatta belhanda babel feg gitsinler onlarin yerinede oyuncular isterim. Kim istemezki? Ama capsiz yönetim satip alamiyor diye taylana niye yukleniliyor? Sanki taylan silah zoruyla oynatiyor kendisini

Bu arada, bu seneki sampiyonluk o kadar onemliki sadece Sigurdsson icin dahi 3 milyon kiralama veririm. Bizim sampiyon yapsin ve gitsin. Hatta 2 milyon da sampiyonluk bonusu veririm.

Screenshot_20200929-113020_SofaScore.webp

Bizi ezen fener den kim girmis haftanin takimina? Aaaaa altay girmis. Hemde bizi oyun anlaminda ezen fenerden🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt