Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun yasinla oynandigina 99% eminim ama kanitlayamam. Adam 16 yasinda Afrika Sampiyonlar liginde takimin penaltilarini kullaniyor ve ilk 11de oluyor, sonra 2-3 sene ortalikdan kaybolup dogru dürüz mac yapmiyor. Bu durum acayip tuhaf degil mi? Erken düsüsü bu yüzden olabilir bence.

Vallah onu bilemem tabi ama oyle her zenci oyuncu da yas konusunun sorguya alinmasi ne kadar dogru onu da bilmiyorum :)

Ligin bug belli ne diye uğraşıyorlar anlamıyorum yok registaymış box to box felan ne diye macera arıyoruz abi boşuna ya.

Stoper 2lin sağlam olsun ki bizde var

Golcü forvet ki falcao yu tam randımanlı görebilecekmiyiz bu sene muamma

Golcü kanatlar ki emre ve onyekuru oynaması lazım

Golcü 10 no ; işte buraya sigurdsonn getir tamam olsun.

Arkasına 2 tane koşan adam koy tamamdır. Öndeki 4 lü yeter zaten

Hazirda bekleyen orta saha oyuncusunun biri Doumbia midir acaba? Hava limaninda calisan üye zaten onun icin iki kere bilet ayarlandi diyordu.

Kanatlar daha önemli orta sahadan, vidal ile naingolani getir koy ortaya bi halt yapamazlar bu hucüm hattimizda, kim depar aticak, dribbling yapip adam gececek? Feguli, arda, babelnen olmaz, hatta emre bile yavas benim gözümde, falcao ile diagne zaten teknigi zayif ve yavas oyuncular

Vallah onu bilemem tabi ama oyle her zenci oyuncu da yas konusunun sorguya alinmasi ne kadar dogru onu da bilmiyorum :)

Hepsinde onu düsünmüyorum zaten. Ama bu Serinin CV'si acayip tuhaf geliyor bana. 16 yasinda SL de oynayip 2 gol atan adami, 3 sene boyu niye hic alt yapi milli takimina cagirmamislar? Almanlar mesela göt korkusundan Moukokuyu yasitlarinin milli takimina cagiramiyordum

regista dedigin rolu kaldiracak takimimiz mi var da bir de regista diye tutturmuslar zaten ne oldugunu bildiklerini sanmiyorum da neyse.
millet kafayi yemis forvetler ayakta duramiyor kanatlar 2 ataktan sonra bitiyor bir de REGİSTA isteniyo ahah var mi elinde kante gibi bi cigersiz de regista kullanacksin :D neyse bi sey demiyorum

Marcelo Saracchi, tedavisinin ardından fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinde salonda çalıştı.

Emre Akbaba, yapılan kontrollerinin ardından fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinda sahada yükleme çalışmalarına başladı.
En gec kpasa sonra kadrodalar

Bu arada, bu seneki sampiyonluk o kadar onemliki sadece Sigurdsson icin dahi 3 milyon kiralama veririm. Bizim sampiyon yapsin ve gitsin. Hatta 2 milyon da sampiyonluk bonusu veririm.

Zaten bu sene bizim en baştan beri yapmamız gereken buydu.
Şuu geçici süreçde Satın alma oplsiyonu olsun olmasın tutmama riski daha düşük direk katkı verecek oyuncuları almak lazımdı.

adam 14 yaşındayken yaşıtlarıyla dalga geçiyormuş.

gerçek yıldız kendini pafta bile belli ediyor demek.

barcadaki ilk idmanı yani denenme olayında idman bitince soyunma odasında tüm takım buna odaklanmış hocaları gelmiş senin adın ne diye herşey öyle başlamış idmanda herkesi patates etmiş tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt