Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
her bok halloldu da regista mi kalmisti
ya yuruyun gidin seri falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mal mısın ya takımın en büyük eksigi zaten hoca dedi şımarıkher bok halloldu da regista mi kalmisti
aynen kenarda gotunu kaldiramayan adamlar varken en buyuk eksik registamal mısın ya takımın en büyük eksigi zaten hoca dedi şımarık
Onun yasinla oynandigina 99% eminim ama kanitlayamam. Adam 16 yasinda Afrika Sampiyonlar liginde takimin penaltilarini kullaniyor ve ilk 11de oluyor, sonra 2-3 sene ortalikdan kaybolup dogru dürüz mac yapmiyor. Bu durum acayip tuhaf degil mi? Erken düsüsü bu yüzden olabilir bence.
Belhanda Nice haberlerinden sonra seni tedirgin goruyorum Canoher bok halloldu da regista mi kalmisti
evetaynen kenarda gotunu kaldiramayan adamlar varken en buyuk eksik regista
tedirginim az kaldi iyice icine edecekler takiminBelhanda Nice haberlerinden sonra seni tedirgin goruyorum Cano
Yallah Nice forumlarina demeye az kaldiBelhanda Nice haberlerinden sonra seni tedirgin goruyorum Cano
piyasa yaptırıyor ona auoar ı istiyorlar . guendezi falan da varSen cevabı yazmışsın zaten.
Arteta adamı kullanıyor niye bize versin kiralık?
Vallah onu bilemem tabi ama oyle her zenci oyuncu da yas konusunun sorguya alinmasi ne kadar dogru onu da bilmiyorum![]()
En gec kpasa sonra kadrodalarMarcelo Saracchi, tedavisinin ardından fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinde salonda çalıştı.
Emre Akbaba, yapılan kontrollerinin ardından fizyoterapist ve kondisyoner eşliğinda sahada yükleme çalışmalarına başladı.
Bu arada, bu seneki sampiyonluk o kadar onemliki sadece Sigurdsson icin dahi 3 milyon kiralama veririm. Bizim sampiyon yapsin ve gitsin. Hatta 2 milyon da sampiyonluk bonusu veririm.
adam 14 yaşındayken yaşıtlarıyla dalga geçiyormuş.
gerçek yıldız kendini pafta bile belli ediyor demek.