Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.696
- 109.517
- 4.878
En gec kpasa sonra kadrodalar
Milli arada dinlendirmek lazım saracciyi riske etmeye gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En gec kpasa sonra kadrodalar
senin kadar fm oynamasalarda biliyorlardır renktaş yani anlamak için makaleler okundugunu sanmıyorumregista dedigin rolu kaldiracak takimimiz mi var da bir de regista diye tutturmuslar zaten ne oldugunu bildiklerini sanmiyorum da neyse.
millet kafayi yemis forvetler ayakta duramiyor kanatlar 2 ataktan sonra bitiyor bir de REGİSTA isteniyo ahah var mi elinde kante gibi bi cigersiz de regista kullanacksinneyse bi sey demiyorum
Tamam iste. Kpasa sonra ara var galibaMilli arada dinlendirmek lazım saracciyi riske etmeye gerek yok
hep derim yıldız adam bokundan belli olur.barcadaki ilk idmanı yani denenme olayında idman bitince soyunma odasında tüm takım buna odaklanmış hocaları gelmiş senin adın ne diye herşey öyle başlamış idmanda herkesi patates etmiş tabi
Tamam iste. Kpasa sonra ara var galiba
Tuhaf zaten ama belki sebepleri vardir bilemicem artik. Zaten kimse Seri icin bu saatten sonra 15-20 milyon euro vermez. Fulham istedigi kadar para istesin ama transferin son gunlerinde mecbur gonderecekler ya da takimda tutup maasini odeyecekler oynatmadiklari halde.Hepsinde onu düsünmüyorum zaten. Ama bu Serinin CV'si acayip tuhaf geliyor bana. 16 yasinda SL de oynayip 2 gol atan adami, 3 sene boyu niye hic alt yapi milli takimina cagirmamislar? Almanlar mesela göt korkusundan Moukokuyu yasitlarinin milli takimina cagiramiyordum
Biz de Alevi Jorginhosu olan Hasan Hüseyin Acar'ı alalım..Regista dediğin an akla Modric, Jorginho gibi isimler gelir. Seri benzer ama bunlar kadar iyi değil.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Eger Seri gelecekse kesinlikle 6 numara olarak oynatilmali gecen sezon oldugu gibi, takima paslariyla hiz kazandiracak ve dogru istasyonlara dagitacak en iyi oyuncu yine Seri maalesef. Taylan bu isi onun kadar iyi beceremiyor o pozisyonda. Hoca da zaten surekli regista diye tutturdu, ben Taylan'da oyle bir potansiyel gormuyorum.
Sanmammilli takıma fln çağırmazlar umarım
adam 14 yaşındayken yaşıtlarıyla dalga geçiyormuş.
gerçek yıldız kendini pafta bile belli ediyor demek.
Feghouli - Onyekuru takasi guzel olurdu. Kiralik oyunculardan hoca da ayni bizim gibi bikti.
terim bile serinin nasi bi topcu olduğunu subatta falan ogrendi faslinin 10 no olmadığını anlamayan adamlar varken makale fln değil çiple islemek lazim beynesenin kadar fm oynamasalarda biliyorlardır renktaş yani anlamak için makaleler okundugunu sanmıyorum
adam 14 yaşındayken yaşıtlarıyla dalga geçiyormuş.
gerçek yıldız kendini pafta bile belli ediyor demek.