Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lyon Paquetayi 20 milyona aliyormus.Adelaide artik ya Rennese ya da Herthaya 25 milyona gider o zaman. Arsena bir de Aouari istiyormus. Marcao icin iyi teklif yapma icin artik baya paralari olur. Stoperleri Anderseni de Torino istiyormus.

hep derim yıldız adam bokundan belli olur.

yok idmansız maç konidsyonu yok falan hikaye yetenek daima vardır. messi safi yetenek. yeteneği yetersiz topçular için kondison ve maç eksiği söz konusu olabilir. fakat safi yetenek topçular için bu pek geçerli değil.
bi defa Galatasarayımıza karşı izleyemedik ona yanarımm

Regista dediğin an akla Modric, Jorginho gibi isimler gelir. Seri benzer ama bunlar kadar iyi değil.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Modric regista değil, pas yönü üst düzey değil daha dribblingci bir adam.

Pirlo, Jorginho, Pjanic, Thiago bunlar direkt regista örnekleri.

Ankaragücü, Norveçli santrfor Torgeir Börven'la 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Ankara'ya gelmek için yola çıkan Börven, Başkent'te sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacak. Börven, geçen sezon 30 maçta attığı 21 golle Norveç'te gol kralı olmuştu.

iha

Selamın aleyküm 1 aylık ceza almışım (forum tarihinin en saçma cezası olabilir bu arada) umarım kalan günlerde iyi bir transfer dönemi geçiririz.

Bir oyun kurucu orta saha (Seri)
Belhanda giderse skorer bir orta saha
Ve hızlı bir kanat şart

Selamın aleyküm 1 aylık ceza almışım (forum tarihinin en saçma cezası olabilir bu arada) umarım kalan günlerde iyi bir transfer dönemi geçiririz.

Ve hızlı bir kanat şart
yoklugun mutluluk vericiymiş şimdi fark ediyorum renktaş

Ve hızlı bir kanat şart
Geçmiş olsun pek bişey kaçırmadın

Ankaragücü, Norveçli santrfor Torgeir Börven'la 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Ankara'ya gelmek için yola çıkan Börven, Başkent'te sağlık kontrolünden geçip sözleşme imzalayacak. Börven, geçen sezon 30 maçta attığı 21 golle Norveç'te gol kralı olmuştu.

iha
peynir ekmek parasina almislardir .seneye 3 buyuklerden birine en az 5-6 milyona okuturlar :)

Nasil Seri de yok? Gecen sezon Seri ligin ikinci yarisinda oynadi zaten 6 numarada, baska takim mi izledik?

ben seri bizde 6 numarada oynamadı demedimki. o bölge için yetersiz dedim.taylanın nasıl eksiği varsa onunda eksiği var dedim.

ee boşuna altıncı olmadıkk.
yok arkadaş bu başımızdaki çapsızlar transfer falan yapmasınlar.En kısa zamanda defolup ggitsinler.

hala seri tartışıyorruzz yahu..Bu kadar iş bilmezlikde fazla yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt