Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
#SeninleyizAlbayrak diye tag açmışlar hem de tepelerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
#SeninleyizAlbayrak diye tag açmışlar hem de tepelerde
long deep sanki uzun derin oyun kurucu demek oluyorLong deep ne; tam olarak bilmiyorum. Holding midfielder değildir herhalde? ama bir oyuncu örneği verirsen anlatabilirim.
Bu terimlerin kökeni genelde İtalya oluyor çünkü, işi sistemsel boyuta getirip oynayan ilk onlar olmuş.
deme bence yıllardır konuşuyorum çünkü altyapıdakileri. nick değiştirdim o yüzden tanımıyor çoğu kişi :/Sana yeni sergen zeren diyebilirmiyiz renktaş?
Long deep ne; tam olarak bilmiyorum. Holding midfielder değildir herhalde? ama bir oyuncu örneği verirsen anlatabilirim.
Bu terimlerin kökeni genelde İtalya oluyor çünkü, işi sistemsel boyuta getirip oynayan ilk onlar olmuş.
EPL'de geçmiş yıllarda Yaya Toure'nin şu an ise Fernandinho'nun rolü gibi düşünebiliriz. Yani bunlar Serie A'daki Pirlo rolünde değiller olamazlar dalong deep sanki uzun derin oyun kurucu demek oluyor
Seri işi yaş belli ki.
Fatih
Omar.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
Etebo.. Nakamba
Kılınç.. Sigurdsonn.. Onyekuru
Falcao
Gelsin şampiyonluk
Abi orta saha o kadar yumuşak ki pamuk sert kalırMUSLERA
OMAR LUYINDAMA MARCAO SARRACHI
TAYLAN SERI
FEGHOULI EMRE ONYEKURU
FALCAO
FATİH, DONK, EMİN, LINNES, ETEBO, ÖMER, ARDA, DIAGNE, OĞULCAN, EMRE AKBABA, KEREM, ALİ YAVUZ
Cennetten çiçek.
Yetersiz bencedekilinc yetersiz
Abi orta saha o kadar yumuşak ki pamuk sert kalır
Diger albayraktir#SeninleyizAlbayrak diye tag açmışlar hem de tepelerde![]()
İşte o zaman da top yapabilen orta saha eksiklği oluşuyor. Neresinden tutsak sıkıntılı abiÇıkart Emre'yi koy Etebo'yu.
3'lü orta saha dirençli oyna.
adam 14 yaşındayken yaşıtlarıyla dalga geçiyormuş.
gerçek yıldız kendini pafta bile belli ediyor demek.
Holding işte daha çok. Bunun çıkış noktasını bilmiyorum ama fark şu.EPL'de geçmiş yıllarda Yaya Toure'nin şu an ise Fernandinho'nun rolü gibi düşünebiliriz. Yani bunlar Serie A'daki Pirlo rolünde değiller olamazlar da