Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte o zaman da top yapabilen orta saha eksiklği oluşuyor. Neresinden tutsak sıkıntılı abi

Napalım hocam ya elimizden gelen bu.
Şu anda Onyekuru, Seri gelirse bayram ederiz yalan yok.

Seri'ye geçen sene en çok sövenlerden biriyimdir bu arada.

5 kağıda gitti çocuk
Bazı hıyarlar Jozwiak için daha çok istiyorlar dediğimde kafa açmıştı. 4.3+900 bin civarına gitti 2. lige.

Hauge'yi Milan istemesne rağmen bu bedele gitti bizim gibi bir takım istese 3-4e rahat biterdi.

Bence bizim asıl ihtiyacımız Arsenaldeki Fabregas gibi bir adam ya da ilk sezonundaki Selçuk yani oyunu yönetecek bir playmaker lazım hatta şart.

Bunun içindirki Nzonzi gibi bir holding denedik geçen sezon, geriye gelenleri toplasın, takımı öne itsin, ortada pas istasyonu olsun diye ama olmadı. O yüzden klasik 8 isterim ben daha çok.
Ben de Seri transferine bu sebepten dolayı anlam veremiyorum. Bu adamla bu oyun tarzı olmaz ki. Bize Nainggolan tarzı bi adam lazım sanki

Holding işte daha çok. Bunun çıkış noktasını bilmiyorum ama fark şu.

Regista'nın çıkışı İtalyanların kazma stoperlerine dayanıyor, temelde baktığında 352 ofansif gözükse de defansif bir diziliş, dolayısıyla topun hücum, defans arası entegrasyonu için defans önüne koyulan yetenekli oyuncu olarak tanımlayabiliriz. Topları stoper ve liberodan alıp sürekli olarak hızlı şekilde dağıtan oyuncu oluyor. Sonrasında 343te de kullanıyorlar dönem dönem ama 343 bildiğim kadarıyla Hollandalıların uyguladığı bir yapı yani total futbola entegre diziliş. Dolayısıyla orada zaten her oyuncu topla iyi olması gerektiğinden bence çok uygun değil.

Yani regista topu takımın kendi yarı sahasında alır ve oyunun kurulmasına yardımcı olur.

Holding ise oyunu rakip yarı sahada oynamaya çalışan takımların ribaundcusu. Pep ve Klopp takımları hep önde oynadıklarından Fabinho, Fernandinho gibi adamlarla rakip defanslardan gelen topları topluyorlar ve beklerin de öne çıkmasıyla takımı ileri itiyorlar. Bunun için süper tekniğe ya da pasörlüğe gerek yok. O yüzden bazen Rodri gibi muadillerin yaptığı iş çok sıradan gelebiliyor.

Bizim regista istememizin sebebi de takımda önde top çıkaracak adam olmaması aslında, şu an Mariano ya da Riera gibi bir adam olsa bence gerekli değil lakin ne Belhanda ne Kılınç ne Taylan bu işi yapamıyor. Temelde baktığımızda İtalyan futbolundaki ihtiyaç bizde yok çünkü aslında stoperlerimiz teknik ama öndeki oyun kurgusu hatalı olunca isabetli olmuyor.

Bence bizim asıl ihtiyacımız Arsenaldeki Fabregas gibi bir adam ya da ilk sezonundaki Selçuk yani oyunu yönetecek bir playmaker lazım hatta şart.

Bunun içindirki Nzonzi gibi bir holding denedik geçen sezon, geriye gelenleri toplasın, takımı öne itsin, ortada pas istasyonu olsun diye ama olmadı. O yüzden klasik 8 isterim ben daha çok.
o zaman mesela kimin alınmasını istersin isim ver seri mi başka biri mi

Nainggolan gelmez gelse bile bizimkiler alamaz onu geçelim başka muadilleri varsa onlara bakalım
Zaten Nainggolan gelmeyeceği için Nainggolan tarzı yazdım abi. Onun gibi hem sert, fiziksel mücadeleye açık hem de top yapabilen ve şutu olan bir adam. Bence aramamız gereken tarz bu

o zaman mesela kimin alınmasını istersin isim ver seri mi başka biri mi
Aklıma çok adam gelmiyor şu an. Daha doğrusu bu tarz bize uygun scout transferi gelmiyor aklıma.

Yine de örnek vermem gerekirse Midjtlanddaki Cajuste ile Montpelierdeki Savanier ikilisi bence çok iyi ikili olurlardı orta saha için. Savanier bahsettiğim role uygun duruyor, çok izlemesem de.

Maçına göre tamamlayıcı bir iç oyuncusu ya da ofansif bir oyuncu da tamamlayıcı olarak kullanılırdı.

Bizimkiler buyuk ihtimal seri-babel takas pazarligindalar.

Bi halta yaramayacak bi herifi, daha az maas alan baska işe yaramazla degistirecekler !

Pabucumun Regista'sı!

Uzun boylu adam lazım orta sahaya. Minimum 1,85 boyunda çıkıp toplara kafa vurabilecek biri. Diagne oynamazsa defans hariç ön tarafın boy ortalaması 1,75 falan. Taylan, etebo, arda, kılınç, ömer, feghouli, falcao, gelirse seri vs.. Pigmeler gibi takım olduk bunu konuşan yok.

Uzun boylu adam lazım orta sahaya. Minimum 1,85 boyunda çıkıp toplara kafa vurabilecek biri. Diagne oynamazsa defans hariç ön tarafın boy ortalaması 1,75 falan. Taylan, etebo, arda, kılınç, ömer, feghouli, falcao, gelirse seri vs.. Pigmeler gibi takım olduk bunu konuşan yok.
Scout önerisiymiş ne dersin 2 metre boy var adamda :D

1601383746732.webp

Benim anladığım hocanın konuşmalarından; önde stoperlere basan takımlara karşı Seri vs gibi topu alıp kuracak oyuncu istiyor orta sahaya; biz ise rakibi sert karşılayacak mücadele edecek top rakipteyken basacak adam istiyorsak hocanın mantalitesinin oyunu topun bizde olmasına göre kuracağı bir sistem oturtmak ve oynatmak olduğunu çok açık anlıyoruz biz ise(bende dahil) olaya daha FM tarzı bakıyoruz sanırım ya da geçen seneden ötürü böyle algılarimız var.

Ben de Seri transferine bu sebepten dolayı anlam veremiyorum. Bu adamla bu oyun tarzı olmaz ki. Bize Nainggolan tarzı bi adam lazım sanki
Naingolan Roma'da son izlediğimde ofansif orta saha gibiydi zaten öyle yetenekliki piyasaya sert 6 numara olarak çıkmışken sonrasında 8 sonrasında 10 oynamaya başladı. Prime döneminde bence dünyanın en iyi 5 orta sahasından biriydi ama işte kötü hayatı ve manyak ruh hali olunca Inter transferi yükseliş değil çöküş oldu. Son dönemin en iyi top çalan orta sahası Vidal'den daha potansiyelliydi bence prime dönemleri kıyaslarsak.

Bize cuk oturur hatta mükemmel olur ama alamayız orası ayrı.

Bu tarz adamlar aranırsa bulunur ama, bu yaz şunu bir kez daha farkettimki takımlar satarken değil alırken kazanıyor.

Ben yuceltin, götunu kaldirin demiyorum zaten, ama bukadar da cöp muamelesi yapilmasin. Iyi basladi nazar deymesin deyip gecilmesi lazim. Adam tek basina ozan ökuzune gustavo kasabina karsi napacakti? Genel soruyorum bu soruyu..
orası öyle iyi mücadele etti o sebepten taktir ediyorum zaten ben hep. 90.dk da omuz omuza rakiple korner çizgisine kadar geri koştu. topu da kazandı. sahanın 90dk en diri adamıydı. ki sezon basından beri herkes değişti taylan hep oynadı. bireysel topla daha iyi hareket etmeli o kusurunu da giderirse uzun yıllar formayı giyer. yanındakiler değişir taylan kalır. çöp muamelesi de yapan kim bilmiyorum ama haksızlık. sahada ki herkes bir şey yapmaya calısıyor zamanla takım uyumu ve mental/fiziki gelişim ile daha da iyi olacaklardır. yeter ki sakatlık olmasın birlikte oynayabilsinler.

Yine Melo diyeceğim ama çoğunuz kızacak bana 40 kez söylenmiş oyuncuyu söylediğim için o yüzden eski oyunculardan kim vardı mesela Fenerbahçe'deki Stephen Appiah tarzı sert, fizikli, uzun boylu, agresif, uzaktan şutları ve kafa golleri olan orta sahayı toparlayacak ve dönen topları alacak, rakipten top kapacak ciğersiz bir orta saha lazım bize. Oldu mu? Geçiniz regista'yı megista'yı Fatih Terim yanlış düşünüyor.

Luyindama gibi bir azman varken buna gerek yok zaten savunmayı önde kuruyoruz, orta sahada kafa topu alsak ne olur.

Top çalan biri olsa daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt