Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bilemeyiz hocam bonservisle alsak bu sefer de öyle ya da böyle 2-3 yıl daha buradayım diye takıma aidiyeti artabilirdi. Kiralık olunca devre arası, en geç sezon sonu gideceğim diye bakıyor eleman. Ha Fernando gibi sende oynarken bile maç seçen karaktersizler de var ama her zaman oyuncuya karşı avantajlı konumda olmak iyidir diye düşünüyorum.
hicbir zaman oyuncuya karsı avantajlı olamazsın. guc futbolcuda her daim.

hicbir zaman oyuncuya karsı avantajlı olamazsın. guc futbolcuda her daim.

Maaşı makul tutarsan her zaman olursun. Adem Büyük'ü iyi oynarken gözünün yaşına bakmadan dehledi herifler. İstiyorlarsa aynısını Marcao'ya da yaparlar, Ömer'e de, Luyi'ye de. Zaten bu adamlar futbolda hem ekonomik, hem de kariyer olarak doymadıkları için böyle top oynuyorlar, ver Falcao gibi alayına 2'şer 3'er milyon onun gibi doğumhaneden çıkmazlar.

1601402099558.webp

Maaşı makul tutarsan her zaman olursun. Adem Büyük'ü iyi oynarken gözünün yaşına bakmadan dehledi herifler. İstiyorlarsa aynısını Marcao'ya da yaparlar, Ömer'e de, Luyi'ye de. Zaten bu adamlar futbolda hem ekonomik, hem de kariyer olarak doymadıkları için böyle top oynuyorlar, ver Falcao gibi alayına 2'şer 3'er milyon onun gibi doğumhaneden çıkmazlar.
maası makul tutamıyorsun iste. sen futbolcuya almadıgın hizmetin parasını pesin veriyorsun. guc asimetrisi var. futbolcuyla pazarlıkta kazanamazsın ancak goreceli olarak az kaybedersin.

Bu şans ile , gelen topçu Covid + çıkar , yetiştiremeyiz transferi.

İşte onu diyorum Nzonzi'yi bonservisle alsak girecekti muhtemelen. Asıl sıkıntı iyi çıkınca alamamak ama onda bile 1 sezon faydalanmış oluyoruz. Kiralık işini seviyorum ben.
+1 öbür türlü bonservisle aldıgımız oyuncuların kaçında harcadıgımız bonservisi geri alabildik? çogu giriyo bir tarafımıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt