Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.699
- 109.517
- 4.878
uygun şartlar da mecburiyet![]()
3 ACL 4 kırmızı kart +devşirelecek pozisyonda topcunun olmaması
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uygun şartlar da mecburiyet![]()
isletme doktorası mı? askerlikten kacmak icin yapılan doktora. bi de dr yazmıs isminin basına matah bisey gibi.
Forumda polat alemdar temizlik yapmış resmen
hicbir zaman oyuncuya karsı avantajlı olamazsın. guc futbolcuda her daim.Onu bilemeyiz hocam bonservisle alsak bu sefer de öyle ya da böyle 2-3 yıl daha buradayım diye takıma aidiyeti artabilirdi. Kiralık olunca devre arası, en geç sezon sonu gideceğim diye bakıyor eleman. Ha Fernando gibi sende oynarken bile maç seçen karaktersizler de var ama her zaman oyuncuya karşı avantajlı konumda olmak iyidir diye düşünüyorum.
hicbir zaman oyuncuya karsı avantajlı olamazsın. guc futbolcuda her daim.
gidelim reis. ama orda doktorum diye hava yaparsa fena bozarım.bi gün ziyarete gidelim kabul ederse reis
bizden ne istiyorsun.apoyu ara bağış topluyoruz diye dolandırHâlâ transfer bekleyen saf ve temiz renktaşlarımın tc nolarını öğrenip üstlerine kredi çekip,şirket kurmak isterim.
rodopun bu tarzını begendim bu tweete özel
rodopun bu tarzını begendim bu tweete özel
maası makul tutamıyorsun iste. sen futbolcuya almadıgın hizmetin parasını pesin veriyorsun. guc asimetrisi var. futbolcuyla pazarlıkta kazanamazsın ancak goreceli olarak az kaybedersin.Maaşı makul tutarsan her zaman olursun. Adem Büyük'ü iyi oynarken gözünün yaşına bakmadan dehledi herifler. İstiyorlarsa aynısını Marcao'ya da yaparlar, Ömer'e de, Luyi'ye de. Zaten bu adamlar futbolda hem ekonomik, hem de kariyer olarak doymadıkları için böyle top oynuyorlar, ver Falcao gibi alayına 2'şer 3'er milyon onun gibi doğumhaneden çıkmazlar.
+1 öbür türlü bonservisle aldıgımız oyuncuların kaçında harcadıgımız bonservisi geri alabildik? çogu giriyo bir tarafımızaİşte onu diyorum Nzonzi'yi bonservisle alsak girecekti muhtemelen. Asıl sıkıntı iyi çıkınca alamamak ama onda bile 1 sezon faydalanmış oluyoruz. Kiralık işini seviyorum ben.