Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
aleyna tilkiyi de scout ekibi başına getirelim.Bizde Candan Ercetin i transfer komitesinin başınamı getirsek acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleyna tilkiyi de scout ekibi başına getirelim.Bizde Candan Ercetin i transfer komitesinin başınamı getirsek acaba
Bu nası hakem lan maçın
Geçen sene son 5 gün kala yanılmıyorsam hiç ortalıkta isimler yokken andone ve lemina düşmüştü bir anda.
Tek umudum o, belki bir anda bir iki isim düşer piyasaya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu nası hakem lan maçın
Hangi paradan bahsediyor bu arkadaş
O saatten sonra kasadaki çürükleri tutuşturuyorlar anca. Tecrübeyle sabit.
Bu nası hakem lan maçın an... s..
federasyon mal mı da gelecek sene paralarını dağıtsın saçma geldiBomboş adam Galatasaray'a bir gram faydası olmayan Galatasaray üzerinden reklam yapmaya çalışan biri yoksa şimdiye kadar en kötü amatör branşa sponsor olurdu. Söylediği şeyi zaten tüm kulüpler yapıyor ama onunda yalan olduğunu düşünüyorum çünkü Bankalar Birliği anlaşması sonrası böyle şeyler yapılamıyor.
________________Altay
Gökhan___Lemos_____Tisserand___Caner
________Gustavo
_______________Sosa
Ferdi____________Guiliano________Visca
___________Samatta
Ne diyorsun reis sence hangisi ?
Bence bir tek taylanın yerinde artı olmuş olurlar.
Aynen bak onu unuttum ben, drogba ya nasıl kaymıştı şerefsiz herifikinci maçta da net penaltı ve kırmızı es geçildi
pepe drogbaya tekmeyi geçirmişti
var olsa o turu geçebilirdik
aleyna tilkiyi de scout ekibi başına getirelim.
Kimlere hizmet ediyor üstad?C. Erçetin Yönetimdeydi bi ara o yüzden dedim...Tilki nin kliplerinde verdiği mesajlar kimlere hizmet ettiğini belli ediyor
Kimlere hizmet ediyor üstad?
Burak dirsek yiyip sarı kart görmüştü o maç değil miydiikinci maçta da net penaltı ve kırmızı es geçildi
pepe drogbaya tekmeyi geçirmişti
var olsa o turu geçebilirdik
Bomboş adam Galatasaray'a bir gram faydası olmayan Galatasaray üzerinden reklam yapmaya çalışan biri yoksa şimdiye kadar en kötü amatör branşa sponsor olurdu. Söylediği şeyi zaten tüm kulüpler yapıyor ama onunda yalan olduğunu düşünüyorum çünkü Bankalar Birliği anlaşması sonrası böyle şeyler yapılamıyor.
Eskiden böyle bir şey olurdu. Demirören zamanında Bjk yapmıştı ama Bankalar Birliğinden sonra bu artık yapılamıyor.federasyon mal mı da gelecek sene paralarını dağıtsın saçma geldi